Την κρατάει στο μηδέν και της βάζει πολλά

από AllAboutARIS

Ο ΑΡΗΣ την Κυριακή απέναντι στην Λαμία δεν θα πρέπει να συμβιβαστεί με μία απλή νίκη, αλλά σκοπός των παικτών του θα πρέπει να είναι ο διασυρμός την ομάδα της Φθιώτιδας.

Οι «κίτρινοι» μετά το «στραβοπάτημα» στην έδρα του Ο.Φ.Η. θέλουν ν’ αντιδράσουν και η προσεχής αναμέτρηση με την Λαμία είναι μια πολύ καλή ευκαιρία. Απέναντι στην ομάδα του Μπάμπη Τεννέ, οι παίκτες του Κωστένογλου δεν πρέπει να συμβιβαστούν με μία απλή νίκη που θα τους δώσει τους τρεις βαθμούς, αλλά έχουν υποχρέωση να ισοπεδώσουν τους Φθιωτούς και ν’ αποδείξουν πως η βαθμολογική τους θέση δεν αντιπροσωπεύει την πραγματική δυναμική και αξία τους.

Προκειμένου να το καταφέρουν αυτό, οι παίκτες του ΑΡΗ θα πρέπει να βγάλουν πάθος στον αγωνιστικό χώρο, ενέργεια, δύναμη, αυταπάρνηση, εγωισμό. Πρωταρχικός στόχος είναι η επίτευξη ενός γρήγορου τέρματος που θα απλοποιήσει τα πράγματα, αλλά προσοχή χρειάζεται και στα μετόπισθεν, καθώς η Λαμία είναι ομάδα που έχει το γκολ εκτός έδρας. Πιο συγκεκριμένα, έχει σκοράρει 22 φορές συνολικά μακριά από την έδρα της και σε μόλις τέσσερα παιχνίδια δεν έχει καταφέρει να βρει δίχτυα (με Παναιγιάλειο, Ελευσίνα, Τρίκαλα και Απόλλωνα Σμύρνης).

Εφόσον διασφαλίσει το μηδέν στην άμυνα, ο ΑΡΗΣ πρέπει να βρει τρόπο ν’ αξιοποιήσει τα επιθετικά του «όπλα», προκειμένου να παραβιάσει αρκετές φορές την αντίπαλη εστία.

Προτεινόμενα Άρθρα