«Δοξάζω τον Θεό που βρέθηκα ξανά εδώ…»

από Νίκος Παπαδόπουλος

Συγκινημένος αλλά και αρκετά ορεξάτος ο παλαίμαχος άσσος του ΑΡΗ στην επιστροφή του

Ο Νίκος Κυζερίδης ήταν από τα κεντρικά πρόσωπα στη χθεσινή φιλική αναμέτρηση των βετεράνων του ΑΡΗ με την Εθνική του 2004. 

Ήταν άλλωστε η πρώτη φορά που βρέθηκε στο γήπεδο μετά το φιλικό που είχε γίνει για τον ίδιο το 2015. Ετσι δεν γινόταν να μην στηρίξει την προσπάθεια που γίνεται αυτή τη φορά για τον Αρτούρ Λεκμπέλο, όντας εμφανώς συγκινημένος τόσο για τον βετεράνο άσσο της ομάδας όσο και για την επιστροφή του στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

«Είμαι συγκινημένος, χαρούμενος, ευτυχισμένος και δοξάζω τον Θεό για αυτό. Με έφερε πάλι στην πατρίδα μου, στην πόλη μου, στον ΑΡΗ και σε αυτό το γήπεδο. Μακάρι βέβαια να ερχόμουν για άλλο σκοπό. Το πέρασα και εγώ όμως αυτό. Έχουμε μιλήσει με τον Αρτούρ και είμαι σίγουρος ότι θα ξεπεράσει το πρόβλημα του. Αυτή η αγάπη όλων των ανθρώπων που σε βάζουν στις προσευχές τους, δεν υπάρχει πιο ωραίο πράγμα από αυτό», είπε στο AllAboutARIS ο Κυζερίδης στο πλαίσιο του χθεσινού αγώνα, αναφερόμενος παράλληλα και στη φετινή πορεία της ομάδας. 

«Δεν ξέρω τι ακριβώς έχει γίνει. Στη χειρότερη ας ήταν η ομάδα 2η για να εξασφάλιζε έστω κι έτσι την άνοδο. Εύχομαι όλα να πάνε καλά και κάποια στιγμή ο στόχος αυτός να υλοποιηθεί. Ο κόσμος είναι τόσο πικραμένος και στεναχωρημένος. Τον καταλαβαίνω απόλυτα. Εύχομαι να ανέβει μέσα από την καρδιά και την ψυχή μου. Είναι κρίμα να ταλαιπωρείται σε αυτές τις κατηγορίες μία ομάδα με τέτοια φανέλα και τέτοια ιστορία».

Θα επιστρέψει ποτέ ο Νίκος Κυζερίδης στον ΑΡΗ; Ο ίδιος πάντως όταν ρωτήθηκε ήταν λακωνικός αλλά ξεκάθαρος μαζί με μία εμφανή πίκρα. «Δυστυχώς στεναχωρήθηκα πολύ κι έκλαψα γιατί όλες οι πόρτες ήταν κλειστές… ».

Προτεινόμενα Άρθρα