Με συνταγή… Ηρακλή και κάτι παραπάνω

από Αντώνης Γκάτζιος

Ο ΑΡΗΣ αντιμετωπίζει σήμερα (17:00) μία εξαιρετική ομάδα, με βάθος και ποιότητα. Οπότε, πρέπει να κάνει πολλά πράγματα σχεδόν τέλεια για να πάρει το ροζ φύλλο αγώνα.

Το πρώτο ζητούμενο είναι να δείξει συγκέντρωση σε όλο το ματς. Στους προηγούμενους αγώνες οι “κιτρινόμαυροι” είχαν αρκετά “νεκρά” διαστήματα, τα οποία ομάδες όπως ο Προμηθέας δεν αφήνουν ατιμώρητα. Ο ΑΡΗΣ καλείται να ξεπεράασει τη “μαύρη τρύπα” της τρίτης περιόδου, η οποία του στοίχισε στους αγώνες με Ιωνικό και Μεσολόγγι. Και κόντρα στον Ηρακλή η ομάδα βρέθηκε στο -12 σ’ αυτό το διάστημα, πριν κάνει το εντυπωσιακό “κακ μπακ” και πάρει τη νίκη.

Αυτήν την απόδοση των τελευταίων 12 λεπτών της αναμέτρησης με τον Ηρακλή θα χρειαστεί ο ΑΡΗΣ για να κερδίσει σήμερα. Άμυνα μέχρι… σκασμού, ενέργεια και πάθος. Για να το καταφέρει αυτό σε όλο, ή σχεδόν όλο, το ματς, βέβαια, δεν αρκούν πέντε παίκτες. Ο Σάββας Καμπερίδης πρέπει να πάρει περισσότερα πράγματα και από τους βασικούς παίκτες του, όπως ο Τσάλμερς, ο Σούλερ και ο Ντραγκίτσεβιτς. Κόντρα σε έναν τόσο ποιοτικό αντίπαλο, δεν υπάρχει η πολυτέλεια να είναι τόσοι παίκτες, και μάλιστα “πυλώνες”, σε κακή μέρα.

Ο ΑΡΗΣ έχει βάθος ως ομάδα, αλλά και ποιότητα. Είναι δεδομένο ότι αν παίκτες όπως οι προαναφερόμενοι, παίξουν όπως μπορούν, η ομάδα θα ανέβει ένα επίπεδο και θα μπορεί να κερδίζει παιχνίδια όπως το σημερινό.

Προτεινόμενα Άρθρα