Next stop, Περιστέρι

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ψυχολογία από τη Λάρισα αλλά και κίνητρο στην ομάδα για την παραμονή στην κορυφή της βαθμολογίας.

Ακόμη ένα εκτός έδρας παχινίδι μέσα σε μόλις λίγα 24ωρα δίνει ο ΑΡΗΣ, με το Περιστέρι να είναι η επόμενη “στάση” έπειτα από το “διπλό” στο Αλκαζάρ.

Η νίκη επί της ΑΕΛ “στέλνει” τους “κιτρινόμαυρους” με ώθηση κόντρα στον Ατρόμητο σήμερα (17:15, AllAboutARIS LIVE, Libero 107,4, NS1), ψάχνοντας την τρίτη διαδοχική νίκη σε εκτός έδρας ματς τη φετινή σεζόν.

Το βασικό κίνητρο είναι η παραμονή στην κορυφή της βαθμολογίας, θέση με την οποία οι “κιτρινόμαυροι” θέλουν να υποδεχθούν τον ΠΑΟΚ στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης την επόμενη εβδομάδα. 

Η ΑΕΛ ήταν ο τελευταίος αντίπαλος και για τον Ατρόμητο. Η ομάδα του Περιστερίου ήταν κακή στο Αλκαζάρ και “πέταξε” δύο βαθούς (0-0), τους οποίους θα προσπαθήσει να βρει σήμερα ώστε να διατηρηθεί στην πρώτη 6άδα της βαθμολογίας. 

ΑΡΗΣ: Ένας “μέσα”, δύο “έξω” για τον Μάντζιο

Ο Γιοχάν Μπεναλουάν επανήλθε στη διάθεση του Μάντζιου, τα προβλήματα όμως συνεχίζουν να υφίστανται για τον Έλληνα τεχνικό. 

Ο Τζέιμς Τζέγκο έμεινε στη Θεσσαλονίκη, αφού δεν υπήρχε η διάθεση ή ο λόγος για ρίσκο, ενώ εκτός είναι και ο Εμάνουελ Σάκιτς (πρόβλημα στο μηνίσκο) προσπαθώντας να είναι έτοιμος για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Στον αντίποδα, στην αποστολή επέστρεψε ο Γιοχάν Μπεναλουάν αλλά και ο Χουλιάν Κουέστα.

Η αποστολή του ΑΡΗ: Cuesta, Σιαμπάνης, Mateo Garcia, Ganea, Cristian Lopez, Bruno Gama, Bertoglio, Benalouane, Mancini, Matilla, Rose, Lucas Sasha, Kace, Xande Silva, Sundgren, Δεληζήσης, Μάνος, Μπαγκαλιάνης, Μπακούτσης, Σεγκιέργκης.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Επιστροφές για τον Κάναντι

Ο Σάλομον τέθηκε ξανά στη διάθεση του Αυστριακού τεχνικού, μειώνοντας τις απουσίες για τον αγώνα με τον ΑΡΗ.

Στον Ατρόμητο υπάρχει γενικά προβληματισμός, παρά κάποια θετικά αποτελέσματα μέσα στη σεζόν, και θα προσπαθήσουν να βάλουν δύσκολα σε ακόμη έναν… μεγάλο φέτος μετά τους ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Παναθηναϊκό.

Η αποστολή του Ατρομήτου: Μανδάς, Γιαννιώτης, Θεοδωράκης, Μάτιτς, Γούτας, Γκαλβάο, Κιβρακίδης, Ούμπιδες, Χριστοδουλόπουλος, Νάτσος, Μανούσος, Νταβιώτης, Σάλομον, Κωτσόπουλος, Ρισβάνης, Μπουσούλατζιτς, Τομάσεβιτς, Χαρίσης, Ενσικουλού, Μουνίθ και Γκάλο”.

Η “ταυτότητα” του αγώνα

-11η αγωνιστική Super League

-Ατρόμητος-ΑΡΗΣ (17:15)

ΓΗΠΕΔΟ: Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Άγγελος Ευαγγέλου (Αθηνών)
ΒΟΗΘΟΙ: Δημήτρης Μαυρουδής (Ηρακλείου), Μιχαήλ Παπαδάκης (Ηρακλείου)
4ος: Αριστείδης Βάτσιος (Δυτ. Αττικής)

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ VAR: Ευάγγελος Μανούχος (Αργολίδας)
ΒΟΗΘΟΣ VAR: Ράινχαρτ Μπούξμπαουμ

Προτεινόμενα Άρθρα