Η πυγμάχος του ΑΡΗ, που μαγνητίζει τα βλέμματα! (pics)

από AllAboutARIS

Πρωταθλήτρια Ελλάδας, φοιτήτρια στις Πολιτικές Επιστήμες και καριέρα στο μόντελινγκ

Ομορφιά και πυγμαχία συνδυάζονται; Μπορεί η πρώτη απάντηση που σας έρχεται στο μυαλό να είναι «όχι», λόγω της ιδιαίτερα μαχητικής φύσης του αθλήματος, που πάει κόντρα με τη γυναικεία φύση τους, ωστόσο, στην περίπτωση της πυγμάχου του ΑΡΗ, Στέλλας Κοντούλη, δεν ισχύει.

Όπως αναφέρει το atticanews.gr:

«Η Στέλλα Κοντούλη μας έκανε να αναθεωρήσουμε την άποψη μας για τα μαχητικά αθλήματα, που τελικά μπορούν να συνδυάζονται και με την ομορφιά και με τη θηλυκότητα.

Η Στέλλα είναι ένα ξανθό, ευγενικό κορίτσι με ύψος 1.82, αγγελικά χαρακτηριστικά και γλυκό χαμόγελο, σπουδάζει Πολιτικές Επιστήμες στο ΑΠΘ, είναι τρεις φορές παγκόσμια πρωταθλήτρια Ελλάδος στην πυγμαχία με την ομάδα του ΑΡΗ, διακρίθηκε στο Διαγωνισμό Ομορφιάς Μακεδονίας «The Star of North 2017» και παράλληλα ασχολείται με το modeling.

Ασχολείται από πολύ μικρή με τον αθλητισμό. Το ύψος της την έστρεψε αρχικά στο μπάσκετ.

Για τέσσερα χρόνια την κέρδισε το τένις, μέχρι να γνωρίσει την πυγμαχία.

Αγαπάει τη σχολή της, έχει άποψη για την επικαιρότητα και την πολιτική και στον ελεύθερο χρόνο της ασχολείται με το τρέξιμο, την ποδηλασία, και το κολύμπι.

Η Στέλλα ξέρει πώς να μαγνητίζει το φωτογραφικό φακό με το βλέμμα της και με την παρουσία της. Είναι μία νέα κοπέλα, μόλις 22 χρόνων, που ξέρει τι θέλει και είναι έτοιμη να διεκδικήσει αυτά που της αξίζουν».

Προτεινόμενα Άρθρα