"Το χαρήκαμε πάρα πολύ"

από Κωνσταντίνος Τσίπτσιος

Χθες στο γήπεδο υπήρχε ένα κλίμα "Κλεάνθης Βικελίδης"

Ο υπεύθυνος ακαδημιών του ΑΡΗ Δημήτρης Καραμανλής φιλοξενήθηκε στην εκπομπή AllAboutARIS ON AIR και τον Libero 107,4 FM  και μίλησε για την χθεσινή επιτυχία της πρωταθλήτριας Κ16.

Αναλυτικά ανέφερε:

 Για την σπουδαία επιτυχία της Κ16:

“Η αλήθεια είναι ότι το χαρήκαμε πάρα πολύ. Χθες ήταν ένα πολύ ωραίο απόγευμα, για εμένα για τους συνεργάτες, για τα παιδιά, για τους γονείς. Ήταν ένα ματς συνηθισμένο, παρόλα αυτά είχε την αίγλη του τελικού. Μιλάμε για μία πολύ καλά στημένη διοργάνωση. Και δίνω προσωπικά τα συγχαρητήρια μου στην ΕΠΣΜ. Δεν είχε να ζηλέψει τίποτε από έναν τελικό μεγάλης ομάδος. Το άγχος ήταν μεγάλο όμως είχαμε καλό αποτέλεσμα και βγήκαμε πρωταθλητές.”

Για την φετινή χρονιά των ακαδημιών:

“Να ξεκινήσω από την Κ16, ειναι συγκινητικό ότι βρίσκονται πολλά χρόνια στις ακαδημίες του ΑΡΗ. Εγώ προσωπικά τους έχω 3 χρόνια τώρα και τους νιώθω σαν δικά μου παιδιά. Όταν είδα την χαρά τους χθες χάρηκα και εγώ για αυτά. Εγώ με τον Αλεξιάδη και τον Παπαδόπουλο έχουμε τα τμήματα από τα μπαμπίνι μέχρι την Κ16. Το υλικό είναι πάρα πολύ καλό και με χαροποιεί οτι όλοι τους είναι λες και είναι επιλεγμένα παιδιά, τα οποία έχουν δέσιμο οικογενειακό. Χθες στο γήπεδο υπήρχε ένα κλίμα “Κλεάνθης Βικελίδης”. Όλα τα παιδία έχουν προοπτικές να παίξουν στην πρώτη ομάδα. 

Εγώ προσωπικά ευχαριστώ τον Πασχάλη Μελισσά και τον Νίκο Κωνσταντινίδη που βρέθηκαν κοντά μας χθες. Γενικά βλέπω ότι όλες οι ακαδημίες και ο ΑΣ είμαστε μία οικογένεια. 

Για τα υπόλοιπα τμήματα, γίνεται εξαιρετική δουλειά σε όλες τις κατηγορίες και υπάρχει τεράστια παικτική άνοδος. Ευχαριστώ όσους μας στηρίζουν, ακόμη και στις δύσκολες στιγμές και φτάσαμε στο επιθυμητό απότέλεσμα. “

Για την εμπιστοσύνη των γονέων στα τμήματα ακαδημιών του ΑΡΗ:

Ένα από τα πιο δύσκολα πράγματα που αντιμετώπισα ήταν το γεγονός ότι έπρεπε να ξεκινήσω ουσιαστικά από το μηδέν. Έπρεπε να κερδίσω την εμπιστοσύνη του κόσμου και των γονέων. Θεωρώ ότι το κατάφερα, πάντοτε με την βοήθεια των συνεργατών μου. Αυτό μου δίνει δύναμη να προχωράω και να προσφέρω από το πόστο που μου έχει δοθεί. Το οποίο αποτελεί τεράστια τιμή για εμένα. 

Για όσο μου ζητηθεί να συνεχίσω σε αυτό το πόστο θα το κάνω με μεγάλη μου χαρά και θεωρώ πως θα το κάνω με τον καλύτερο τρόπο. 

Προτεινόμενα Άρθρα