«Αυτό είναι το ποδόσφαιρο, πρέπει να σηκώσουμε κεφάλι»

από Νίκος Παπαδόπουλος

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Κρητικός μπακ στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα.

Για τον αγώνα: «Ξέραμε ότι είχαμε μία πολύ δύσκολη αποστολή απέναντι σε μία μεγάλη ομάδα όπως ο ΟΦΗ. Είναι δύσκολο να χάσει εδώ. Παίζαμε ένα ματς δίχως αύριο. Στο πρώτο μέρος δεν παίξαμε καλά. Στο δεύτερο όμως άλλαξε αυτό. Συγχαρητήρια σε όλους για τη μεγάλη προσπάθεια. Παίζαμε με μεγάλη πίεση. Ξέραμε ότι δε έπρεπε να χάσουμε ούτε έναν βαθμό. Τα δώσαμε όλα. Προσωπικά, συγνώμη για την ευκαιρία που έχασα. Πρέπει να σηκώσουμε κεφάλι. Να δούμε τι θα γίνει αύριο και μέχρι το τελευταίο ματς να είμαστε αυτοί που πρέπει. Ίσως και η 3η θέση δώσει άνοδο».

Για τη φάση που έχασε στο τέλος του αγώνα: «Θέλω να ζητήσω συγνώμη… Ήμουν πάρα πολύ κουρασμένος. Πήγα να κάνω πλασέ, δεν βρήκα καλά τη μπάλα και έφυγε άουτ. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Τώρα πρέπει να κερδίσουμε τη Λαμία».

Για την εικόνα του ΑΡΗ στο πρώτο μέρος: «Η ομάδα που δεν έχει την πίεση, παίζει καλύτερα. Θέλαμε να μπούμε δυνατά στο ματς, αλλά δεν τα καταφέραμε. Κάναμε μεγάλη προσπάθεια στο δεύτερο μέρος και κατά τη γνώμη μου πρέπει να κερδίσουμε. Είμαστε μία οικογένεια. Όλα τα παιδιά ήρθαν και με αγκάλιασαν μόλις έχασα τη φάση. Είμαστε δεμένοι και μακάρι να βγει κάτι καλό στο τέλος».

Προτεινόμενα Άρθρα