Προπονήσεις με Μπακς και όχι μόνο για Ντόρσεϊ

από AllAboutARIS

Δήλωσε την συμμετοχή του στο φετινό ντραφτ

Ο ομογενής γκαρντ αποφάσισε να δηλώσει φέτος συμμετοχή στο draft και βρίσκεται στην περίοδο που προσπαθεί να πείσει τις ομάδες του «μαγικού κόσμου» για τις δυνατότητές του. Αυτές τις ημέρες συμμετέχει στο NBA combine μαζί με άλλα ταλέντα του κολεγιακού πρωταθλήματος και το μενού περιλαμβάνει προπονήσεις με ομάδες του ΝΒΑ.

Όπως έγραψε στο twitter ο παλιός προπονητής του και άνθρωπος του κοντινού περιβάλλοντος του Ντόρσεϊ, Ντίνος Τριγκόνις, ο διεθνής γκαρντ πρόκειται να συμμετέχει σε workouts των Μιλγουόκι Μπακς, των Νιου Γιορκ Νικς, των Μπρούκλιν Νετς και των Ορλάντο Μάτζικ.

Την ίδια στιγμή, φαίνεται πως η «μετοχή» του Ντόρσεϊ ανεβαίνει σταθερά, αφού για πρώτη φορά το «Draft Express» τον συμπεριέλαβε στο mock draft. Συγκεκριμένα, η εξειδικευμένη ιστοσελίδα κάνει μία εκτίμηση πως ο απόφοιτος του Oregon μπορεί να βρεθεί στην 60η θέση της διαδικασίας. Φυσικά, αυτό δεν σημαίνει κάτι σίγουρο για το μέλλον του Ντόρσεϊ. Πρόκειται απλώς για μία πρόβλεψη ειδικών αναλυτών του draft που είναι σε συνεχή επικοινωνία με παίκτες, αλλά και τους GMs του ΝΒΑ. Το «ζουμί» βρίσκεται στο γεγονός πως μέχρι χθες (12/5), ο 21χρονος δεν βρισκόταν καν στην 60άδα κι αυτό πλέον άλλαξε.

Προτεινόμενα Άρθρα