Βρίσκει τον Τζόκοβιτς ο Ναδάλ

από AllAboutARIS

Εύκολα στα ημιτελικά ο Ισπανός

Μετά από ένα πολύ θεαματικό παιχνίδι, ο αριστερόχειρας τενίστας λύγισε με 7-6(3), 6-2 τον 26χρονο Βέλγο (Νο.9), που έκανε ό,τι μπορούσε για να… ρίξει τη βόμβα στην Caja Magica, αλλά αυτός ο Ράφα απλά δεν παίζεται!

Για του λόγου το αληθές, ο 30χρονος Ισπανός μετράει 13 διαδοχικές νίκες στο χώμα, έχοντας χάσει μόνο δύο σετ! Πήρε τίτλους σε Μόντε Κάρλο και Βαρκελώνη και δείχνει έτοιμος να πανηγυρίσει για άλλη μια φορά μπροστά στους συμπατριώτες του.

Με τη σημερινή του νίκη, μάλιστα, πέρασε στην πρώτη θέση του Race, δηλαδή της φετινής βαθμολογίας, αφήνοντας πίσω του τον Ρότζερ Φέντερερ, που κάνει… διάλειμμα μέχρι το Roland Garros.

Το ματς με τον Τζόκοβιτς, φυσικά, θα είναι το πιο μεγάλο τεστ για τον κάτοχο 14 Grand Slam τίτλων… Μπορεί ο Νόλε να είναι ακόμα μακριά από τον καλό του εαυτό, αλλά μετράει επτά διαδοχικές νίκες σε βάρος του Ναδάλ!

Ο Ισπανός έχει να… χαμογελάσει από τον τελικό του Γαλλικού Όπεν το 2014 και είναι πίσω στο head to head me 23-26…

Αυτός ο Ράφα που βλέπουμε φέτος, όμως, είναι ο καλύτερος των τελευταίων ετών και έχει το προβάδισμα για την πρόκριση.. Στο γήπεδο, βέβαια, θα φανούν όλα… 

Στα ημιτελικά της χωμάτινης διοργάνωσης πέρασε και ο εκπληκτικός Πάμπλο Κούεβας, που έκοψε τη φόρα του νεαρού Σάσα Ζβέρεφ με 3-6, 6-0, 6-4 και θα περιμένει Μπόρνα Τσόριτς ή Ντόμινικ Τιμ.

Προτεινόμενα Άρθρα