Σημεία-κλειδιά ευστοχία και φάουλ

από AllAboutARIS

Ο χρόνος μετράει αντίστροφα για την πρώτη «μάχη» του ΑΡΗ με τον Ολυμπιακό στα ημιτελικά του πρωταθλήματος και οι «κίτρινοι» γνωρίζουν σε ποιους τομείς πρέπει να είναι αποτελεσματικοί.

Χωρίς πίεση και με την ψυχολογία στα ύψη μετά το «sweep» επί του Π.Α.Ο.Κ., ο ΑΡΗΣ κατεβαίνει στο «Σ.Ε.Φ.» με στόχο να κοντράρει στα ίσια τον Ολυμπιακό. Για να πετύχει κάτι τέτοιο η ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη, πέρα από την ενέργεια και την συγκέντρωση που θα πρέπει να έχει στην άμυνα, χρειάζεται ευστοχία στην επίθεση και σωστή χρήση όσον αφορά τα φάουλ.

Στα δύο φετινά παιχνίδια με τους «ερυθρόλευκους», ο ΑΡΗΣ είχε 42,68% ευστοχία στα δίποντα και 27,9% στα τρίποντα ενώ εκτέλεσε, συνολικά, 14 βολές (και ευστόχησε στις 12). Προκειμένου η ομάδα να παρουσιάσει ανταγωνιστικό πρόσωπο, τα ποσοστά ευστοχίας της τόσο μέσα όσο και έξω από τα 6,75, θα πρέπει να βελτιωθούν και παράλληλα οι παίκτες του Δημήτρη Πρίφτη θα πρέπει να επιδιώξουν τις επαφές, ώστε να φθείρουν τον αντίπαλο με φάουλ και να πάρουν εύκολους πόντους από την γραμμή των βολών.

Προτεινόμενα Άρθρα