Μέχρι τέλους

από Νίκος Παπαδόπουλος

Με νίκη οι «κιτρινόμαυροι» θα μειώσουν εκ νέου στους έξι από τη Λαμία

Την ευκαιρία να μειώσει εκ νέου στους 6 βαθμούς από τη Λαμία έχει σήμερα ο ΑΡΗΣ, ο οποίος υποδέχεται τον Αχαρναϊκό (17:00, AllAboutARIS LIVE, Libero 107,4, ET3)  για την 29η αγωνιστική της Stoiximan Football League. 

Ο στόχος της ανόδου παραμένει πάρα πολύ δύσκολος για τους «κιτρινόμαυρους», όμως οφείλουν να το πάνε μέχρι τέλους και να εξαντλήσουν τις πιθανότητες τους, ανάλογα και με τα υπόλοιπα αποτελέσματα έξι στροφές πριν το φινάλε της σεζόν.

Επιστρέφει ο Μπαργκάν, τρεις απουσίες

Έπειτα από περίπου δύο μήνες ο Νίκος Κωστένογλου έχρι ξανά στη διάθεση του τον Κενάν Μπαργκάν. Ο 29χρονος εξτρέμ επανήλθε από τον τραυματισμό του και δεν αποκλείεται σήμερα να πάρει κάποια λεπτά συμμετοχής. Όσον αφορά τις απουσίες, ο τεχνικός του ΑΡΗ δεν υπολογίζει στους τιμωρημένους Τζανακάκη, Μπούρμπο και Ταυλαρίδη, αδυνατώντας μάλιστα να συμπληρώσει 18άδα. 

Η αποστολή του ΑΡΗ: Διούδης, Αναγνωστόπουλος, Ίλιτς, Μιλούνοβιτς, Πίτου Γκαρσία, Ούγκο Σόουζα, Ντάρσι Νέτο, Μακουτά, Τάτος, Ρόβας, Μπαργκάν, Καράμπελας, Ντούνης, Καπνίδης, Παυλίδης, Χαριτωνίδης, Ντόγος.

Για τη… ζημιά ο Αχαρναϊκός

Στο Μενίδι όλη την εβδομάδα προετοιμάστηκαν με στόχο να αγωνιστούν χωρίς άγχος και πίεση για το αποτέλεσμα, ψάχνοντας να κάνουν σήμερα τη… ζημιά στον ΑΡΗ στην προσπάθεια τους να απομακρυνθούν από την επικίνδυνη ζώνη. Ο Γιώργος Μαραντάς θα αποφασίσει την τελευταία στιγμή για τη συμμετοχή των Μεγαλοοικονόμου και Καραντασιάδη που επέστρεψαν απο τραυματισμό αλλά δεν είναι ακόμα 100% έτοιμοι. Σε σχέση με το παιχνίδι της περασμένης αγωνιστικής με την Λαμία, εκτός έμειναν οι Τζέρφερσον, Τζανέτος και ο τιμωρημένος Τσουβαλτσίδης.

Η αποστολή του Αχαρναϊκού: Ψύχος, Γαρδικιώτης, Σταματόπουλος, Σωτηράκος, Αναστασίου, Σιάννης, Μεζίνι, Ζαχαρός, , Ράνιελσον, Λύρας, Μεγαλοοικονόμου, Καραντασιάδης, Καλαμιώτης, Καρδάσης, Παπατόλιος, Ντάγκρας, Χαραλαμπόπουλος, Κυριαζόπουλος, Πλαβούκος, Σταμούλης.

Προτεινόμενα Άρθρα