«Θέλω ακόμα μία Euroleague»

από AllAboutARIS

Και του χρόνου θα αγωνίζεται ο Ισπανός

Ο έμπειρος άσος μίλησε στην «AS» και εξέφρασε για ακόμα μία φορά την επιθυμία του να συνεχίσει να αγωνίζεται στη Μπαρτσελόνα, λέγοντας αρχικά: «Θέλω να παίξω και του χρόνου. Αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να συζητήσω με τον σύλλογο, αλλά ανυπομονώ να μπορέσω να βοηθήσω την ομάδα».

Στη συνέχεια, ο Ναβάρο ανέφερε πως θα ήθελε να βρεθεί και στο φετινό Eurobasket, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Πρέπει πρώτα να μιλήσω με τη Μπαρτσελόνα και μετά θα μιλήσω για την Εθνική. Θα ήθελα όμως να παίξω. Νομίζω ότι φροντίζω το σώμα μου καλά. Απέχω δύο συμμετοχές από τις 239 του Χουαν Αντόνιο Σαν Επιφάνιο, αλλά δεν θέλω να συνεχίσω να παίζω απλώς για να τον ξεπεράσω, αλλά επειδή μου αρέσει η Εθνική. Πρώτα όμως θα πρέπει να μιλήσω με τη Μπαρτσελόνα όταν τελειώσει η σεζόν και μετά θα πάρω κάποια απόφαση».

Τέλος, όταν ρωτήθηκε σχετικά με το πως θα ήθελε να τελειώσει την καριέρα του, επέλεξε την… Euroleague από το Ολυμπιακό μετάλλιο.

«Μία τρίτη Euroleague με τη Μπαρτσελόνα. Βρίσκομαι σε καλό δρόμο, αφού έχω ήδη δύο, και την προτιμώ από το Ολυμπιακό μετάλλιο, κυρίως επειδή χρονικά βρίσκεται πιο κοντά», ανέφερε ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο.

Προτεινόμενα Άρθρα