«Σαν να μην υπήρχε τρίτο ματς»

από AllAboutARIS

Ο ΑΡΗΣ προσέγισε σαν τελικό το 2ο παιχνίδι με τον Π.Α.Ο.Κ. και αυτός ήταν ο λόγος που κατάφερε να φτάσει στη νίκη και την πρόκριση, σύμφωνα με τον Θοδωρή Ζάρα.

«Ήταν πολύ σημαντική νίκη για εμάς, ξεκαθαρίζει η 4η θέση τ’ οποίο το θέλαμε πάρα πολύ, πάρα τις δυσκολίες που είχαμε καθ’ όλη την διάρκεια της χρονιάς. Νομίζω ότι δικαιωθήκαμε εμείς οι παίκτες και οι προπονητές μας. Όλα πήγαν καλά και θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όσους βοήθησαν σε αυτό το κατόρθωμα. Συνεχίζουμε». Τόνισε αρχικά ο έμπειρος γκαρντ.

Κάνοντας έναν απολογισμό μέχρι τώρα της σεζόν τι πρόσημο θα έβαζε:

«Σε σχέση με την περσινή χρονιά, καταφέραμε στην Ευρώπη να είμαστε στα ίδια, καταφέραμε στην Ελλάδα να είμαστε στα ίδια, μπορεί και παραπάνω και καταφέραμε να δώσουμε το παρόν στον τελικό του κυπέλλου. Πιστεύω πως το πρόσημο είναι θετικό. Υπάρχουν παιχνίδια στα οποία θα παίξουμε χωρίς άγχος, που μπορούμε να κερδίσουμε και κάτι καλύτερο».

Που οφείλεται η αλλαγή της εικόνας της ομάδας:

«Είχαμε πει ότι ερχόμαστε για τελικό, σαν να μην υπάρχει τρίτο παιχνίδι. Ξεκινήσαμε το ματς, μας βγήκαν κάποια σουτ, «χτυπήσαμε» τον Π.Α.Ο.Κ. στ’ αδύνατα σημεία του και πιστεύω πως αυτό φανερώνεται και στο τελικό σκορ. Πάντα υπάρχει ένα πλάνο από τους προπονητές, το εκτελέσαμε πολύ καλύτερα, μας βγήκαν κάποια σουτ, καταφέραμε και σκοράραμε αρκετά, γι’ αυτό καταφέραμε και «χτυπήσαμε» το παιχνίδι».

Για τα παιχνίδια που ακολουθούν με τον Ολυμπιακό:

«Έχουμε λίγες μέρες να ξεκουραστούμε. Ο Ολυμπιακός είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα, το αποδεικνύει κάθε χρόνο. Φέτος προετοιμάζεται για το Final 4. Εμείς θα προσπαθήσουμε να είμαστε όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικοί».

Ολοκληρώνοντας, ο Θόδωρος Ζάρας σημείωσε:

«Η λογική λέει πως θα συναντηθούμε με την Α.Ε.Κ. Το μόνο σίγουρο είναι ότι όποιο παιχνίδι και να είναι, θα μπαίνουμε μέσα για να το κερδίζουμε».

Προτεινόμενα Άρθρα