Πλέον κερδίζει και τα ντέρμπι!

από AllAboutARIS

Στην διάρκεια της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος, ο ΑΡΗΣ ηττήθηκε στα ντέρμπι -μοναδική εξαίρεση αυτό με την Α.Ε.Κ. στις 13/04- και σε λιγότερο από έναν μήνα έχει κερδίσει σε τρία.

Οι «κίτρινοι» με μία πολύ καλή εμφάνιση εχθές, κέρδισαν τον Π.Α.Ο.Κ. στην Πυλαία με 75-84 και προκρίθηκαν με «sweep» στην ημιτελική φάση της Stoiximan.gr Basket League.

Οι δύο ήττες στην διάρκεια της regular season από τον Π.Α.Ο.Κ. επηρέασαν αρνητικά την ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη, η οποία όμως κατάφερε να πάρει την εκδίκησή της στα πλέι-οφ.

Κατά την διάρκεια της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος, ο ΑΡΗΣ κέρδισε ένα μόνο ντέρμπι, αυτό με την Α.Ε.Κ. στις 13/04 (81-77), στο περιθώριο της τελευταίας αγωνιστικής της regular season. Αυτή η συνθήκη τον τελευταίο καιρό δείχνει ν’ αλλάζει, καθώς σε λιγότερο από έναν μήνα, οι «κίτρινοι» έχουν κερδίσει τρία ντέρμπι (τα δύο απέναντι στο Π.Α.Ο.Κ. για τα πλέι-οφ και το ματς της κανονικής περιόδου με την Α.Ε.Κ.).

Η ομάδα συνεχίζει την πορεία της στο πρωτάθλημα και έχει πλέον μπροστά της στα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό. Η ψυχολογία είναι στα ύψη και άπαντες, απελευθερωμένοι από το άγχος, είναι έτοιμοι να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό.

Προτεινόμενα Άρθρα