«Βελτίωση στην επίθεση, λιγότερα λάθη»

από AllAboutARIS

«Γνωρίζουμε τι πρέπει να διορθώσουμε στο παιχνίδι μας»

Ο ΑΡΗΣ αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ στο κλειστό γήπεδο της Πυλαίας (Τετάρτη 3/5, 19:00, Novasports 1), στον δεύτερο αγώνα της β’ φάσης των PlayOffs της STOIXIMAN.GR Basket League. Ο Δημήτρης Πρίφτης, μιλώντας στο www.arisbc.gr, επισήμανε τι πρέπει να κάνει η ομάδα μας για να πετύχει τον στόχο της που είναι η πρόκριση στα ημιτελικά των PlayOffs.

«Μετά τον πρώτο αγώνα της σειράς με τον ΠΑΟΚ, δοκιμαζόμαστε στην έδρα του αντιπάλου, κάτι που προσδίδει έξτρα βαθμό δυσκολίας στην αποστολή μας. Ο ΠΑΟΚ είναι πιο δυνατός στο γήπεδό του και πρέπει να παρουσιαστούμε αποτελεσματικοί σε όλους τους τομείς του παιχνιδιού για να πάρουμε την πρόκριση», τόνισε ο κόουτς του ΑΡΗ και συνέχισε:  

«Ο πρώτος αγώνας έγινε πριν από λίγες μέρες και γνωρίζουμε τι πρέπει να διορθώσουμε στο παιχνίδι μας. Πρέπει να λειτουργήσουμε καλύτερα στην επίθεσή μας, μειώνοντας τα λάθη και την ίδια ώρα να παρουσιαστούμε το ίδιο αποτελεσματικοί στην άμυνα. Ιδιαίτερα σημαντικό ρόλο παίζει και το ψυχολογικό κομμάτι, όταν αγωνίζεσαι σε μία δύσκολη έδρα».

Προτεινόμενα Άρθρα