Πιστός στο πλάνο του

από Νίκος Παπαδόπουλος

Τι έδειξε ο 47χρονος τεχνικός με τις χθεσινές του δοκιμές

Πιστός στην ενδεκάδα νίκης των τελευταίων αγωνιστικών φαίνεται ότι θα παραμείνει ο Νίκος Kωστένογλου στο παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό. 

Στη χθεσινή προπόνηση ο 47χρονος τεχνικός άνοιξε για πρώτη φορά τα χαρτιά του αυτή την εβδομάδα και δούλεψε με την ενδεκάδα που παρέταξε κόντρα στον Αγροτικό Αστέρα αλλά με μία διαφοροποίηση στην άμυνα. Δηλαδή την παρουσία του Μπούρμπου στο δεξί άκρο αντί του τιμωρημένου Τζανακάκη. 

Σα στόπερ, ο Ταυλαρίδης επέστρεψε χθες σε κανονικούς ρυθμούς και λογικά θα αποτελέσει τον παρτενέρ του Σόουζα, με τον Καράμπελα στο αριστερό άκρο της άμυνας. Πίτου-Ρόβας και θα είναι οι δύο χαφ πίσω απο τον Ανδρέα Τάτο, με τους Ντούνη-Παυλίδη να καλύπτουν τα «φτερά» και τον Ιλιτς στην κορυφή της επίθεσης.

Για ένα μικρό διάστημα στη χθεσινή τακτική ο Κωστένογλου δοκίμασε ένα πιο επιθετικό σχήμα με δίδυμο Ίλιτς-Καπνίδη μπροστά και τον Τάτο με τον Ντούνη στις πλευρές, δεξιά και αριστερά αντίστοιχα. Περισσότερο όμως για να είναι προετοιμασμένος σε περίπτωση που δεν του… βγει το ματς και χρειαστεί να παίξει πιο επιθετικά.

Προτεινόμενα Άρθρα