Πανσερραϊκός, όπως Αγροτικός

από AllAboutARIS

Ο ΑΡΗΣ αντιμετωπίζει την προσεχή Κυριακή (30/04, 17:00) τον Πανσερραϊκό, μία ομάδα που προέρχεται από 4 διαδοχικές ήττες.

Οι «κίτρινοι» -μετά τη νέα νίκη αυτή την φορά κόντρα στον Αγροτικό Αστέρα- έχουν στραμμένη την προσοχή τους στην επερχόμενη αναμέτρηση με τον Πανσερραϊκό. Όπως ο Αγροτικός Αστέρας, έτσι και η Σερραϊκή ομάδα δεν βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση, μετρώντας τέσσερις σερί ήττες (οι δύο εντός έδρας). Πιο συγκεκριμένα, η ομάδα του Παναγιώτη Διλμπέρη ηττήθηκε -κατά σειρά- από Απόλλωνα Σμύρνης, Αχαρναϊκό, Ο.Φ.Η., και Λαμία.

Ο ΑΡΗΣ, όσα έκανε στο ματς της περασμένης Κυριακής με τον Αγροτικό Αστέρα, οφείλει να τα επαναλάβει και στην έδρα του Πανσερραϊκού, προκειμένου να μην δυσκολευτεί να κατακτήσει τη νίκη.

Η συγκέντρωση, η διάθεση και η μαχητικότητα με την οποία παίζουν τον τελευταίο καιρό οι παίκτες του Νίκου Κωστένογλου, είναι στοιχεία που πρέπει να εμφανιστούν στον αγωνιστικό χώρο από την πρώτη στιγμή και στο ματς της Κυριακής ενώ το γρήγορο γκολ είναι αυτό που θ’ απλοποιήσει τα πράγματα και θα διευκολύνει το έργο των «κιτρίνων».

Προτεινόμενα Άρθρα