Να αποφύγει το "black out"

από Κωνσταντίνος Τσίπτσιος

Ιδιαίτερη προσοχή στην συγκέντρωση της ομάδας για την σειρά των αγώνων κόντρα στον ΠΑΟΚ

Ο ΑΡΗΣ δεν θέλει να τα ξανακάνει…μαντάρα, όπως στην δεύτερη ήττα για την Stoiximan Basket League, στην Πυλαία. Οι καλαθοσφαιριστές του Δημήτρη Πρίφτη μπορεί να ξεκίνησαν πιο δυνατά και να είχαν τον έλεγχο του αγώνα σε όλο το πρώτο μέρος, όμως  φαίνεται πως η ομάδα δεν βγήκε ποτέ στο παρκέ για το τρίτο δεκάλεπτο, το οποίο και ήταν το χειρότερο για τους “κίτρινους”, με τον ΑΡΗ να σημειώνει μόλις 9 πόντους, γκρεμίζοντας ουσιαστικά όλη τηνθετική εικόνα που έβγαζε η ομάδα πριν την ανάπαυλα. 

Τα αρκετά χαμένα ριμπάουντ, σε συνδυασμό με το άσχημο 3ο και 4ο δεκάλεπτο οδήγησαν τους παίκτες του Δημήτρη Πρίφτη στην δεύτερη ήττα σε ισάριθμους αγώνες στην σεζόν, κόντρα σε μία ομάδα που είχε 0/20 τρίποντα.  Να σημειωθεί βέβαια ότι στο 58-58 στα 40 δευτερα πεντακάθαρο φάουλ στον Κάμινγκς δεν δόθηκε ποτέ από την τριάδα που σφύριξε έδρα, κάτι όμως που δεν δικαιολογεί σε καμία περίπτωση την εικόνα της ομάδος. 

Ο ΑΡΗΣ πλέον καλείται να μάθει από τα λάθη των προηγούμενων αναμετρήσεων και να παρουσιαστεί σοβαρός στην σειρά των πλέι οφ, δίνοντας παράλληλα τις απαιτούμενες απαντήσεις εντός παρκέ, και παίρνοντας όσο πιο εύκολα και δίχως απώλειες γίνεται την πρόκριση στα ημιτελικά του πρωταθλήματος.

Προτεινόμενα Άρθρα