Επιχειρούν… μπλόκο με Ευαγγέλου

από Αντώνης Γκάτζιος

Ο Άγγελος Ευαγγέλου ορίστηκε για να διευθύνει τον αγώνα ανάμεσα στον Ατρόμητο και τον ΑΡΗ και ήδη… φίδια ζώνουν τους "κιτρινόμαυρους".

Ο Έλληνας ρέφερι έχει παραδοσιακά εχθρικές διαιτησίες εναντίον του ΑΡΗ και μάλιστα αρκετά πρόσφατες. Είναι αυτός που στον αγώνα με την ΑΕΚ έδωσε την ανεκδιήγητη κόκκινη κάρτα στον Μπράουν Ιντέγε και χρέωσε με πέναλτι τον Βέλεθ για μαρκάρισμα στον Σιμόες. Μάλιστα, αυτή η απόφαση στάθηκε αφορμή για τη viral κίνηση του Ρόουζ να τον ρωτήσει… πόσα σε πλήρωσαν;”, με μία κίνηση του χεριού του.

Επίσης, πέρυσι με παρέμβασή του ως VAR στον αγώνα ΑΡΗΣ – Αατέρας Τρίπολης απέβαλε τον Έμαν ενώ νωρίτερα δεν… ασχολήθηκε με το χέρι του Ματρικάρντι που ήταν δεύτερη κίτρινη αν καταλογιζόταν.

Ακόμη, στον αγώνα με τον Παναιτωλικό για τη σεζόν 2018-19 τιμώρησε με πέναλτι και κόκκινη κάρτα την έξοδο του Κουέστα, που έφερε την ήττα του ΑΡΗ.

Φέτος ο Ευαγγέλου διηύθυνε τον αγώνα του ΑΡΗ με τον ΠΑΣ Γιάννινα, όπου χάρισε δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Κάστρο.

Ο Ευαγγέλου θα έχει στο πλευρό του ως βοηθούς τους Δημήτρη Μαυρούδη (Ηρακλείου) και Μιχάλη Παπαδάκη (Ηρακλείου), 4ος είναι ο Αριστείδης Βάτσιος (Δυτικής Αττικής) και στο VAR οι Ευάγγελος Μανούχος (Αργολίδας) και Ράινχαρτ Μπούξμπαουμ (Ανατολικής Αττικής), ενώ παρατηρητής είναι ο Δημήτρης Κύρκος (Θεσπρωτίας).

Προτεινόμενα Άρθρα