Πάλεψαν, αλλά ηττήθηκαν οι γυναίκες

από AllAboutARIS

Έπειτα από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι που κρίθηκε στις λεπτομέρειες, η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του ΑΡΗ ηττήθηκε από τον Πανιώνιο με σκορ 70-66 . Νίκη πάση θυσία χρειάζονται πλέον οι «κίτρινες» την Κυριακή 23/04, για να διατηρήσουν ζωντανές τις ελπίδες για παραμονή.

Ο Πανιώνιος ξεκίνησε καλύτερα το παιχνίδι και στο πρώτο δεκάλεπτο κατάφερε να «χτίσει» διψήφια διαφορά στο σκορ, πριν ο ΑΡΗΣ μ’ ένα σερί στα τελευταία λεπτά μειώσει στους 7 (23-16). Στο δεύτερο δεκάλεπτο, οι «κίτρινες» με όπλο την δυνατή τους άμυνα, κατάφεραν να περιορίσουν την παραγωγικότητα των αντιπάλων τους στην επίθεση και πήγανε με μειονέκτημα 5 πόντων στ’ αποδυτήρια (35-30).

Στην 3η περίοδο, η ομάδα του Βαγγέλη Κουλακιώτη συνέχισε με την ίδια ένταση στην άμυνα και κατάφερε να περάσει μπροστά στο σκορ, πέντε λεπτά πριν το τέλος του 3ου δεκαλέπτου. Σ’ εκείνο το σημείο, ο Πανιώνιος αντέδρασε και ευστοχώντας στις προσπάθειες που πήρε, κατάφερε να πάει με προβάδισμα 7 πόντων στην τελευταία περίοδο (51-44).

Στο τελευταίο δεκάλεπτο, το παιχνίδι έγινε θρίλερ με τον Πανιώνιο να κρατάει με νύχια και με δόντια ένα ελαφρύ προβάδισμα και τον ΑΡΗ ν’ ακολουθεί σε απόσταση βολής. Στα κρίσιμα σημεία οι παίκτριες του Πανιωνίου αποδείχθηκαν αποτελεσματικές και παρά την πολύ μεγάλη προσπάθεια των κοριτσιών του ΑΡΗ που προσπάθησαν με τα τρίποντα των Τσινέκε και Τράντα να γυρίσουν το ματς, κατάφεραν να πάρουν τη νίκη.

Ο Πανιώνιος μετά την σημερινή νίκη προηγείται με 2-1 και θέλει άλλη μία για να παραμείνει στην κατηγορία. Από την πλευρά του ο ΑΡΗΣ θέλει νίκη στο ματς που ακολουθεί στο Αλεξάνδρειο (23/04, 14:00) για να ισοφαρίσει την σειρά καi να τα παίξει όλα για όλα στο 3ο και τελευταίο παιχνίδι.

Τα δεκάλεπτα: 23-16, 35-30, 51-44, 70-66

Προτεινόμενα Άρθρα