Ισοφάρισαν τους Μπακς οι Ράπτορς

από AllAboutARIS

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μπορεί να έκανε άλλη μια καλή εμφάνιση αλλά δεν μπόρεσε να οδηγήσει τους Μπακς

Και σε αυτό το παιχνίδι, όπως και στο πρώτο ματς, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν από τους κορυφαίους στο παρκέ. Ωστόσο, δεν ήταν αρκετός για να δώσει και τη νίκη στους Μπακς απέναντι στους Ράπτορς. Οι γηπεδούχοι περισσότερο συγκεντρωμένοι και εύστοχοι σε κρίσιμα σουτ επικράτησαν 106-100 και ισοφάρισαν σε 1-1 τη σειρά των αγώνων στα πλέι-οφ του ΝΒΑ.

Ο Γιάννης στα 42 λεπτά που έπαιξε έβαλε 24 πόντους, κατέβασε 15 ριμπάουντ (ρεκόρ καριέρας στα πλέι-οφ), και έδωσε 7 ασίστ (και εδώ ρεκόρ καριέρας στα πλέι-οφ). Έβαλε ένα κρίσιμο τρίποντο με το οποίο ισοφάρισαν 100-100 οι Μπακς αλλά –την ίδια στιγμή- δεν ήταν εύστοχοι και οι συμπαίκτες του σε εξίσου κρίσιμα σουτ.

Την ίδια στιγμή, από την άλλη πλευρά ο ΝτεΡόζα με 23 πόντοι, 7 ριμπάουντ 3 ασίστ και ο Λόουρι με 22 πόντοι, 4 ριμπάουντ, 5 ασίστ ήταν οι καλύτεροι των Ράπτορς, οι οποίοι είχαν βοήθεια και από τον Ιμπάκα (16 πόντους με 4/7 τρίποντα).

Οι Ράπτορς είχαν το προβάδισμα στις πρώτες περιόδους αλλά δεν μπόρεσαν να ξεφύγουν στο σκορ καθώς κάθε φορά οι Μπακς έβρισκαν τρόπο να πλησιάσουν και πάλι. Με ένα ξέσπασμα του Ιμπάκα οι Ράπτορς βρέθηκαν με προβάδισμα 13 πόντων στο τρίτο δωδεκάλεπτο αλλά οι Μπακς απάντησαν με ένα δικό τους σερί και μείωσαν –αρχικά- σε έξι και στη συνέχεια στον πόντο. Αντίστοιχο σκηνικό και στην τέταρτη περίοδο με τον Γιάννη να «σφραγίζει» την αντεπίθεση των Μπακς και με ένα τρίποντο να φέρνει στα ίσα το ματς 100-100.

Κάπου εκεί όμως οι Καναδοί έδειξαν ότι ήθελαν περισσότερο το ματς. Οι Ντελαβεντόβα και Μπρόγκντον αστόχησαν σε δύο ελεύθερα τρίποντα την στιγμή που ο ΝτεΡόζαν και ο Λοουρι ήταν εύστοχοι κρίνοντας το ματς.

Πηγή: sport-fm.gr

Προτεινόμενα Άρθρα