Δοκιμές και ερωτηματικά

από Νίκος Παπαδόπουλος

Αρχίζει να καταστρώνει σιγά-σιγά τα πλάνα του ο Κωστένογλου

Τις πρώτες του δοκιμές είναι πιθανό να αρχίσει από σήμερα ο Νίκος Κωστένογλου, με φόντο την αναμέτρηση κόντρα στον Αγροτικό Αστέρα. 

Η ενδεκάδα του αγώνα της Κυριακής παρουσιάζει το δικό της ενδιαφέρον αφού αναμένεται να έχει κάποια νέα πρόσωπα σε σχέση με εκείνη που παρατάχθηκε στο Αίγιο. 

Αρχικά ο Κωστένογλου καλείται να βρει τον παίκτη που θα αντικαταστήσει τον τιμωρημένο Μπούρμπο. Ένα πιθανό σενάριο θέλει τον Τζανακάκη να μετατοπίζεται στο δεξί άκρο και τον Καράμπελα να επιστρέφει στο αρχικό σχήμα. Δεν θα πρέπει όμως να αποκλειστεί και το ενδεχόμενο της χρησιμοποίησης του Τσουμάνη. Ο 27χρονος μπακ δεν προπονήθηκε χθες λόγω ενοχλήσεων στο ισχίο και σήμερα θα δοκιμάσει να επιστρέψει σε κανονικούς ρυθμούς. 

Επίσης στο ματς της Κυριακής αναμένεται να επιστρέψει ο Μπάμπης Παυλίδης και μέσα από τις δοκιμές των επόμενων ημερών θα φανεί η θέση για την οποία προορίζεται. Αν δηλαδή θα αγωνιστεί στον άξονα ή θα διατηρηθεί στο αριστερό άκρο της επίθεσης. Μία απόφαση που θα διαμορφώσει την επιλογή προσώπων σε κέντρο και γραμμή κρούσης.

Προτεινόμενα Άρθρα