Οι κορυφαίοι των αριθμών

από AllAboutARIS

Η κανονική περίοδος του πρωταθλήματος ολοκληρώθηκε και το AllAboutARIS σας παρουσιάζει ποιοι παίκτες των «κιτρίνων» ξεχώρισαν με τις επιδόσεις τους ανά στατιστική κατηγορία.

Πρώτος σκόρερ του ΑΡΗ με 14,68 πόντους μ.ο. ήταν ο Ουίλ Κάμινγκς (ο Αμερικάνος αναδείχθηκε και πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος). Πιο εύστοχος παίκτης στα δίποντα ήταν ο Βασίλης Χρηστίδης με ποσοστό ευστοχίας 71,42% και τον ακολούθησε ο Βασίλης Καββαδάς με 70,10%. Στα τρίποντα την κορυφή κατέχει ο Δημήτρης Φλιώνης με το εντυπωσιακό 70%. Από την γραμμή των βολών, ο πιο εύστοχος ήταν ο Θοδωρής Ζάρας με 87,5%.

Ο Τάντιγια Ντραγκίτσεβιτς ήταν ο παίκτης που μάζεψε τα περισσότερα ριμπάουντ (101 σύνολο) ενώ τις περισσότερες ασίστ μοίρασε ο Ουίλ Κάμινγκς. Ο Αμερικάνος, κατέχει την πρωτιά και στα κερδισμένα φάουλ, με 119 συνολικά.

Πρώτος μπλοκέρ του ΑΡΗ ήταν ο Βασίλης Καββαδάς με 17 μπλοκ και πρώτος «κλέφτης» ο Βασίλης Ξανθόπουλος με 44 κλεψίματα. Ο Ουίλ Κάμινγκς ήταν ο παίκτης με τον μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής (25:52 μ.ο.) και τους περισσότερους βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης (374). Τέλος, ο Αμερικάνος γκαρντ ήταν ο παίκτης με τα περισσότερα λάθη, υποπίπτοντας σε 56 συνολικά.

Προτεινόμενα Άρθρα