Champions League: Προκρίθηκε στους 16 η Ντόρτμουντ (highlights)

από AllAboutARIS

Η Μπορούσια Ντόρτμουντ ήρθε ισόπαλη 1-1 την Λάτσιο κι εξασφάλισε την πρόκριση στην επόμενη φάση του Champions League μια αγωνιστική πριν το φινάλε ενώ η αντίπαλος της θα παίξει τελικό πρόκρισης κόντρα στην Κλαμπ Μπριζ στο Ολίμπικο για το άλλο εισιτήριο για τους 16

Με τον Γκερέιρο να γίνεται αποδέκτης της μπάλας από την ωραία συνεργασία με τους Ρέινα και Αζάρ και να… κάνει σεφτέ στο Champions League, νικώντας στο τετ α τετ τον αντίπαλο γκολκίπερ η Ντόρτμουντ προηγήθηκε 1-0 στο 44’.

Πάτριτς και Ιμόμπιλε έφτιαξαν και… έχασαν δύο φάσεις μέσα σε ένα λεπτό για την Λάτσιο στην προσπάθεια να ισοφαρίσει, με τον Μπίρκι να λέει όχι σε αμφότερες τις περιπτώσεις, αλλά το… καλό δεν τρίτωσε για τον γκολκίπερ των γηπεδούχων.

Καθώς ο Σουλτς -που μπήκε αλλαγή στο 62’- ανέτρεψε τον Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς στο 65ο λεπτό, ο Ιμόμπιλε εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι και με το τέταρτο φετινό του γκολ στην διοργάνωση, σημείωσε το 1-1.

Εν τέλει, το 1-1 διατηρήθηκε μέχρι τέλους, αφού η απευθείας εκτέλεση φάουλ του Περέιρα στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων κατέληξε σε κόρνερ μετά την επέμβαση του Μπίρκι.

Προτεινόμενα Άρθρα