Καλό Πάσχα… με Καπνίδη

από AllAboutARIS

Κακός στο πρώτο ημίχρονο ο ΑΡΗΣ, βελτιώθηκε στην επανάληψη και με τον… συνήθη ήρωα Καπνίδη πήρε το σημαντικό τρίποντο. Πολύ καλός ο Μπούρμπος καθώς και ο Πίτου στην επανάληψη.

ΔΙΟΥΔΗΣ: Αντέδρασε καλά στην μεγαλύτερη ευκαιρία του πρώτου ημιχρόνου στο σουτ του Μπούζα καθώς και στο σουτ του Τσιλιγγίρη στην επανάληψη ενώ είχε γενικά σωστές αντιδράσεις.

ΜΠΟΥΡΜΠΟΣ: Ο καλύτερος παίκτης του ΑΡΗ μαζί με τον Καπνίδη παίζοντας μάλιστα με ένεση στον ώμο του. Ο μοναδικός στο πρώτο ημίχρονο που έπαιρνε πρωτοβουλίες, είχε δυο επικίνδυνες σέντρες ενώ χρεώνεται και την ασιστ στο γκολ του ΑΡΗ. Πολύτιμη η εμπειρία του.   

ΣΟΟΥΖΑ: Ακόμη ένα καλό ματς από τον πορτογάλο που εξελίσσεται σε σημαντική προσθήκη. Γρήγορες επεμβάσεις, σωστές τοποθετήσεις και ψυχραιμία από τον πορτογάλο.  

ΤΑΥΛΑΡΙΔΗΣ: Έβγαλε χωρίς προβλήματα το 90λεπτο ο έμπειρος αμυντικός που δεν αντιμετώπισε θέματα με τους επιθετικούς του Παναιγιάλειου.

ΤΖΑΝΑΚΑΚΗΣ: Είχε κάποια προβλήματα στην αρχή από τον Σκαρτσίλα τα οποία όμως διόρθωσε γρήγορα. Δεν ανέβηκε πολλές φορές όσο σε άλλα παιχνίδια έχοντας το νου στην άμυνα. Είχε ένα καλό σουτ στην επανάληψη με το δεξί.

ΡΟΒΑΣ: Είχε πολλά παράπονα ο Κωστένογλου στο πρώτο ημίχρονο από το γεγονός ότι δεν έπαιρνε την μπάλα από τους στόπερ για να βοηθήσει στην μεταφορά της μπάλας από την άμυνα στην επίθεση. Βελτιώθηκε στην επανάληψη είχε μεγαλύτερη συμμετοχή στο παιχνίδι και καλή ανασταλτική λειτουργία.

ΠΙΤΟΥ: «Χλωμός» στο πρώτο ημίχρονο δεν πήρε καθόλου πρωτοβουλίες εμφανώς κουρασμένος όπως είναι στα τελευταία παιχνίδια. Ανέβηκε κάπως στην επανάληψη, κράτησε μπάλα μετά το 0-1 και βοήθησε στην ηρεμία της ομάδας.

ΤΑΤΟΣ: Φανερά σε μέτρια μέρα ο αρχηγός του ΑΡΗ αφού σε ολόκληρο πρώτο ημίχρονο ακούμπησε ελάχιστες φορές την μπάλα ενώ και στα 20΄  που αγωνίστηκε στην επανάληψη ήταν μακριά από τον καλό του εαυτό και για αυτό και τον αντικατέστησε ο Κωστένογλου..

ΝΤΟΥΝΗΣ: Είχε διάθεση σε σχέση με κάποιους άλλους αλλά όχι και ουσιαστικό αποτέλεσμα στις ενέργειές του. Κέρδισε πάντως φάουλ, πίεσε και έβγαλε διάθεση ειδικά στο τέλος για να κρατήσει το σκορ η ομάδα.

ΜΙΛΟΥΝΟΒΙΤΣ: Δεν δικαίωσε τον προπονητή του που τον επανέφερε στην ενδεκάδα αφού δεν ακούμπησε την μπάλα ούτε μια φορά και φυσικά δεν απείλησε στα 45΄ που αγωνίστηκε μέχρι που τον άλλαξε ο προπονητής του στην ανάπαυλα.

ΙΛΙΤΣ: Με μια λέξη… απαρουσίαστος, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Βέβαια με τον τρόπο παιχνιδιού του ΑΡΗ ήταν δύσκολο να φανεί. Στην επανάληψη έπαιξε πίσω από τον Καπνίδη λίγο πριν γίνει αλλαγή.

 
ΑΛΛΑΓΕΣ

ΝΕΤΟ: Επέστρεψε μετά από έξι παιχνίδια και βοήθησε πολύ με την τεχνική του και την εμπειρία του στο κράτημα της μπάλας και το ροκάνισμα του χρόνου ενώ είχε και μια πολύ ωραία εκτέλεση φάουλ που παραλίγο να φέρει το 0-2.  

ΚΑΠΝΙΔΗΣ: Δεν είναι η πρώτη φορά που έρχεται από τον πάγκο και χαρίζει το πολύτιμο τρίποντο. Πολύ ωραία η εκτέλεσή του στη φάση του γκολ αλλά και η γενικότερη ψυχωμένη παρουσία του  στα 45΄ που αγωνίστηκε. Το λέει η ψυχή του και τιμάει το κάθε λεπτό συμμετοχής που παίρνει.

ΚΑΡΑΜΠΕΛΑΣ: Μπήκε αρχικά παίζοντας στη γραμμή για να βοηθάει τον Τζανακάκη και στην συνέχεια στα χαφ σαν σκούπα, ρόλοπου διεκπεραίωσε με επιτυχία.

Προτεινόμενα Άρθρα