«Κίτρινα» δελφίνια εν δράσει (pics)

από AllAboutARIS

Με τεράστια επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση

Διαβάστε το σχετικό αφιέρωμα της εφημερίδας, «ΑΡΗΣ ΕΙΣΑΙ!»: 

“Με παιδικές φωνές πλημμύρισε η πισίνα του «Κλεάνθης Βικελίδης» την Κυριακή 2 Απριλίου για την ημερίδα κολύμβησης των ακαδημιών του Α.Σ. ΑΡΗΣ.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με τεράστια επιτυχία, ειδικά αν αναλογιστεί κανείς πως την ίδια μέρα έγινε ο 12ος Διεθνής Μαραθωνίος «Μ. Αλέξανδρος».
Η ανταπόκριση ήταν μεγάλη και στο κατάμεστο κολυμβητήριο βρέθηκαν περίπου 170 παιδιά από τις ακαδημίες του ΑΡΗ, όπως και φιλοξενούμενα, με τη συνοδεία γονιών και συγγενών που… έκαναν κερκίδα.

Οι μικροί κολυμβητές ήταν ηλικίας 5 έως 10 χρονών και αγωνίστηκαν σε ομάδες ανά επίπεδο, ανάλογα με το πόσο προχωρημένοι είναι. Μετά τη λήξη των αγώνων, δόθηκαν μετάλλια και αναμνηστικά διπλώματα συμμετοχής μαζί με έναν χυμό για να ανακτήσουν τη χαμένη τους ενέργεια.

ΟΙ ΑΠΟΝΟΜΕΣ ΔΙΑ… ΧΕΙΡΟΣ ΑΡΗ ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗ

Η έκπληξη που περίμενε τους μικρούς φίλους του αθλήματος ήταν η παρουσία του παγκόσμιου πρωταθλητή στα 50 μ. ύπτιο και αθλητή του Συλλόγου, Άρη Γρηγοριάδη.
Ο κορυφαίος κολυμβητής έκανε τις απονομές, γεγονός που χαροποίησε ιδιαίτερα τα παιδιά, καθώς βρήκαν την ευκαιρία να βγουν φωτογραφίες μαζί του και να του ζητήσουν αυτόγραφα και συμβουλές.
Ήταν η δεύτερη φορά που πραγματοποιήθηκε τέτοιου είδους ημερίδα για αυτή τη σεζόν, μετά τις καλές εντυπώσεις που άφησε η πρώτη στις αρχές Δεκεμβρίου.
Στα σχέδια των υπευθύνων είναι να οργανωθεί μια παρόμοια δραστηριότητα σε κολυμβητήριο εκτός Θεσσαλονίκης αυτή τη φορά, ώστε οι μικροί κολυμβητές να… βουτήξουν στα βαθιά σε νέο περιβάλλον”.

Προτεινόμενα Άρθρα