«Δε με έφαγαν οι παίκτες»

από AllAboutARIS

Πολλά αυτά που είπε ο Ιταλός τεχνικός

Ο Κλαούντιο Ρανιέρι άνοιξε για πρώτη φορά την καρδιά του μετά την απόλυση του από τη Λέστερ στην τηλεοπτική εκπομπή «Monday Night Football» του τηλεοπτικού σταθμού Sky Sports και έδωσε απαντήσεις σε πολλά ερωτήματα που αφορούν την απόλυση του από τη Λέστερ και τη σχέση του με το σύλλογο: «Δεν πιστεύω τις φήμες ότι οι παίκτες μίλησαν στους ιδιοκτήτες της Λέστερ και του πρότειναν να με απολύσει. Δεν το πιστεύω ότι οι παίκτες με σκότωσαν. Όχι, όχι, όχι. Δεν ήταν εύκολο.

Ήξερα ότι η επόμενη χρονιά μετά την κατάκτηση του τίτλου θα ήταν διαφορετική. Οι παίκτες έπρεπε να σβήσουν από το μυαλό τους, αυτό που είχε γίνει. Αυτή δεν ήταν μία ομάδα που είχε συνηθίσει να μάχεται για θέσεις στην κορυφή. Ήμασταν μία μικρή ομάδα. Έπρεπε να μείνουμε ήρεμοι. Οι παίκτες έπρεπε να ζήσουν κάτι εντελώς διαφορετικό. Ίσως να υπήρχε κάτι από πίσω μου. Είχα ένα μικρό πρόβλημα και την περασμένη χρονιά, όμως η κατάκτηση του τίτλου τα έσβησε όλα.

Ίσως φέτος, μετά τις ήττες, αυτοί οι άνθρωποι ίσως να πίεσαν λιγάκι περισσότερο κάποιες καταστάσεις. Δεν θέλω να τους κατονομάσω. Είμαι ένας σοβαρός και πιστός άνθρωπος. Ότι έχω να πω το λέω πάντα πρόσωπο με πρόσωπο. Η στιγμή που η ομάδα γύρισε το κλίμα ήταν το ματς με τη Σεβίλλη. Εκεί είδα όλους τους παίκτες στο δεύτερο ημίχρονο να δουλεύουν και να πολεμάνε μαζί.

Έμαθα για την απόλυση μου, πηγαίνοντας προς το σπίτι μου. Ήταν ένα σοκ για μένα και για πολλούς άλλους ανθρώπους. Η Λέστερ θα βρίσκεται στην καρδιά μου για όλη μου τη ζωή γιατί μαζί της κέρδισα ένα τίτλο στην Ευρώπη. Η ομάδα και οι οπαδοί της θα βρίσκονται πάντα στην καρδιά μου. Θέλω ειδικά να ευχαριστήσω τους φιλάθλους της για όλη αυτή την αγάπη». 

Προτεινόμενα Άρθρα