«Μεγάλη επιτυχία για εμάς»

από Νίκος Παπαδόπουλος

«Πρέπει να αλλάξουμε πολλά για να επιβιώσουμε στην Α1»

Το γυναικείο χάντμπολ έκανε τη διαφορά το περασμένο Σαββατοκύριακο σε σχέση με τα υπόλοιπα τμήματα του ΑΡΗ, καθώς πανηγύρισε την άνοδο του στην Α1.

Με συνέντευξη του στον «Libero 107,4» και την εκπομπή «AllAboutARIS On Air» ο προπονητής της ομάδας, Ευθύμης Πιπελίδης, αναφέρθηκε σε αυτή την μεγάλη επιτυχία τον σύλλογο. 

Για την άνοδο της ομάδας: «Είναι μία μεγάλη επιτυχία σε μία χρονιά που είχαμε σοβαρά γηπεδικά προβλήματα. Ολη τη χρονιά, τα κορίτσια έκαναν προπονήσεις σε μισό γήπεδο. Πρώτη φορά κάναμε προπόνηση σε ολόκληρο γήπεδο πριν δύο εβδομάδες. Κατά τα άλλα, εγώ ως προπονητής δεν είχα ιδιαίτερα προβλήματα. Αν δεν ήταν ο κ. Βαγγέλης Αγγελούσης δίπλα στην ομάδα, η ομάδα δεν θα ανέβαινε Α1. Πρέπει να το τονίσουμε αυτό».

Για την επόμενη ημέρα του τμήματος: «Μόλις χθες τελείωσε μία πετυχημένη χρονιά. Θεωρώ ότι έκαναν τη δουλειά μου στο ακέραιο. Από εδώ και πέρα, επειδή ξέρω καλά την Α1, πρέπει να αλλάξουμε πολλά πράγματα για να επιβιώσει η ομάδα και να γίνει ισχυρή όπως πριν 10-12 χρόνια. »

Προτεινόμενα Άρθρα