Με αυτόν θα ήθελε να έχει υπάρξει δίδυμο στα χαφ ο Λάμπαρντ!

από AllAboutARIS

Ούτε Τζέραρντ, ούτε Τουρέ, ούτε Πίρλο… Ο Φρανκ Λάμπαρντ αποκάλυψε με ποιον θα ήθελε να έχει παίξει ως δίδυμο στα χαφ, τονίζοντας, μάλιστα, πως η επιθυμία του δεν έγινε στο… τσακ πραγματικότητα!

Στο πλάι του, αγωνίστηκαν ορισμένοι από τους καλύτερους χαφ. Από τον Στίβεν Τζέραρντ -στην εθνική Αγγλίας- ως τον Αντρέα Πίρλο και τον Γιάγια Τουρέ.

Οπότε, όταν ο Φρανκ Λάμπαρντ καλείται να επιλέξει το αγαπημένο του… ταίρι στα χαφ, υπάρχει μια κάποια ίντριγκα για την απάντηση του παλαίμαχου -πια- μέσου. Και όμως, ο θρυλικός αρχηγός της Τσέλσι έκανε την έκπληξη!

Γιατί, η επιλογή του δεν ήταν παίκτης με τον οποίο έχει συνεργαστεί, αλλά ένας (άλλος) πραγματικός μύθος, που το… κλωτσάει ακόμα το τόπι: Ο Αντρές Ινιέστα!

Αποκάλυψε, μάλιστα, πως στο… τσακ δεν έγινε πραγματικότητα η επιθυμία του, καθώς η Μπαρτσελόνα είχε προσεγγίσει την Τσέλσι για την απόκτησή του: «Η Ρεάλ, η Μπαρτσελόνα και η Ίντερ, όταν ήταν ο Μουρίνιο εκεί, ήθελαν να με αποκτήσουν. Δεν είναι ότι ήμουν έτοιμος να υπογράψω, αλλά υπήρξαν συζητήσεις».

Τόνισε, ωστόσο, πως, αυτήν τη στιγμή, θεωρεί πως κορυφαίος χαφ στον κόσμο είναι ο Ενγκολό Καντέ, ο οποίος, πράγματι, είναι συγκλονιστικός. Και στους Λονδρέζους.

Προτεινόμενα Άρθρα