Κάτι της χρωστάει

από Νίκος Παπαδόπουλος

Την δεύτερη συνεχόμενη νίκη της θα ψάξει η ομάδα του Νίκου Κωστένογλου

Το πρωτάθλημα της Stoiximan Football League μπαίνει στην τελική του ευθεία, με τον ΑΡΗ να υποδέχεται την Καλλιθέα στις 16:00 (AllAboutARIS LIVE, Libero 107,4, ET3)για την 25η αγωνιστική. 

Δέκα στροφές πριν το φινάλε της σεζόν και με εννέα αγώνες να απομένουν, οι «κιτρινόμαυροι» καλούνται να πάρουν ακόμη ένα τρίποντο στην προσπάθεια τους να διατηρηθούν κοντά στις θέσεις ανόδου, περιμένοντας για ακόμη ένα Σαββατοκύριακο απώλειες των πρωτοπόρων. Συν ότι μεταξύ άλλων κάτι χρωστούν στην Καλλιθέα για την ήττα στο «Ελ Πάσο» τον περασμένη Ιανουάριο. 

Με… συνταγή Χανίων

Η εικόνα του ΑΡΗ στο παιχνίδι της περασμένης Κυριακής άφησε ικανοποιημένο τον Νίκο Κωστένογλου, ο οποίος αναμένεται να κατεβάσει σχεδόν την ίδια ενδεκάδα με εκείνη που χρησιμοποίησε κόντρα στους Κρητικούς. Ο κόουτς του ΑΡΗ περιμένει σήμερα μία εύκολη νίκη και ενδεχομένως μία καλή εμφάνιση αν το ευνοήσει η εξέλιξη του αγώνα. 

Νέο πρόσωπο στην αποστολή είναι ο Στάθης Ταυλαρίδης που εξέτισε την τιμωρία του και αναμένεται να επιστρέψει στο αρχικό σχήμα, 

Η αποστολή του ΑΡΗ: Διούδης, Αναγνωστόπουλος, Ίλιτς, Μιλούνοβιτς, Πίτου Γκαρσία, Ούγκο Σόουζα, Ντάρσι Νέτο, Μακουτά, Τάτος, Ρόβας, Ταυλαρίδης, Καράμπελας, Τσουμάνης, Ντούνης, Τζανακάκης, Καπνίδης, Παυλίδης, Μπούρμπος, Χαριτωνίδης, Ντόγος.

«Καίγεται» για βαθμούς η Καλλιθέα 

Η ομάδα του «Ελ Πάσο» ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη έχοντας μεγάλη ανάγκη τους βαθμούς, στην προσπάθεια της να παραμείνει στην κατηγορία. Η Καλλιθέα έρχεται στο «Κλεάνθης Βικελίδης» με νέο προπονητή τον Στάθη Σταθόπουλο ο οποίος δεν υπολογίζει στους τραυματίες Στεφάνοβιτς, Κρεββατά, Σμυρλή και στον τιμωρημένο Κατσικογιάννη. 

Η αποστολή της Καλλιθέας: Μιχελής, Σταυριανός, Κορωνάκης, Ντιακιτέ, Καντέ, Μασέδο, Γουόρντεν, Λεβέντης, Σταμόπουλος, Συριόπουλος, Τσώνης, Πάτας, Γκίνη, Μάκο, Πινιώτης, Σταματάκος, Ηλιάδης, Μπέλης, Ταμπάκης, Τσίπρας.

Προτεινόμενα Άρθρα