«Θέλουμε να… σκοτώσουμε τη Ρεάλ στο Μόναχο»

από AllAboutARIS

Ο Αρτούρο Βιδάλ παραδέχθηκε πως η Ρεάλ Μαδρίτης βρίσκεται στο ίδιο επίπεδο με την Μπάγερν, ωστόσο δηλώνει σίγουρος πως η ομάδα του θα είναι αυτή που θα περάσει.

Οι πρωταθλητές Γερμανίας πέρασαν στους «8» ξεπερνώντας εύκολα το εμπόδιο της Άρσεναλ, ενώ η Ρεάλ αντιμετώπισε και απέκλεισε την Νάπολι. Οι δύο ομάδες θα μπορούσαν κάλλιστα να βρεθούν αντιμέτωπες στον τελικό της διοργάνωσης, καθώς είναι ξεκάθαρα φαβορί λόγω ποιότητας ρόστερ, προσωπικοτήτων και ονόματος. Ο Αρτούρο Βιδάλ γνωρίζει πως η «βασίλισσα» δεν έχει ουδεμία σχέση με την Άρσεναλ και είναι δεδομένο πως η δυσκολία των δύο αναμετρήσεων με τη Ρεάλ, θα είναι πολύ μεγαλύτερη από αυτές με τους «κανονιέρηδες».

«Πριν τον αγώνα με τη Ρεάλ έχουμε δύο πού κρίσημες αναμετρήσεις με Χόφενχαιμ και Ντόρτμουντ. Αυτά τα παιχνίδια θα μας βοηθήσουν να διατηρηθούμε σε μία καλή αγωνιστική φόρμα. Ελπίζουμε πως θα φτάσουμε στα ημιτελικά από το πρώτο παιχνίδι στο Μόναχο. Το κλειδί είναι να είμαστε συγκεντρωμένοι όταν χάνουμε την μπάλα γιατί η Ρεάλ θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί κάθε ευκαιρία που θα της παρουσιαστεί», δήλωσε στην AS.

«Δεν πιστεύω πως θα καθοδηγήσουν το παιχνίδι. Εμείς είμαστε αυτοί που θα ελέγχουμε τον ρυθμό του αγώνα, όμως για να νικήσεις τη Ρεάλ πρέπει να μην κάνεις λάθη. Δεν είναι σαν την Ατλέτικο που κάθεται πίσω και περιμένει. Είναι ομάδα που τρέχει στο ανοιχτό γήπεδο και παίζει ποδόσφαιρο. Ουσιαστικά πρόκειται για τους πρωταθλητές Ευρώπης και οφείλουν να μπουν στο γήπεδο και να το αποδείξουν. Το να αντιμετωπίζεις έναν αντίπαλο ανάλογου βεληνεκούς, είναι πάντα ευχάριστο», συμπλήρωσε.

Οι φίλοι του ποδοσφαίρου ίσως προτιμούσαν να δουν στο Κάρντιφ το συγκεκριμένο παιχνίδι, όμως η κληρωτίδα έθεσε αντιμέτωπα τα δύο φαβορί, σχετικά νωρίς. Όπως και να έχει πρόκειται να δούμε δύο σπουδαία παιχνίδια που θα κρίνουν σε μεγάλο βαθμό-αν όχι τον τίτλο-τον ένα φιναλίστ του.

Πηγή: sport-fm.gr 

Προτεινόμενα Άρθρα