ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ALLABOUTARIS: Χορηγός η εταιρία του Παπαιωάννου στην ΕΠΣ Φωκίδας!

από Χρύσανθος Τσαλτίδης

Σκάνδαλο μεγατόνων αποτελεί ο ορισμός του κ. Τσαμούρη που κατακρεούργησε την Καλλιθέα μη δίνοντας δύο πέναλντι υπέρ των γηπεδούχων και ανακαλύπτοντας τον ουρακοτάνγκο υπέρ της Λαμίας.

Την ίδια στιγμή στην Λαμία έλεγαν και σήμερα ότι ο παρατηρητής από την ΕΠΣ Φωκίδας κ. Φλωράκης τους δικαιώνει για το πέναλντι και δεν παραπέμπει τον Τσαμούρη. Ο ορισμός του κ. Φλωράκη όμως αποτελεί ακόμα μεγαλύτερο σκάνδαλο.

Το AllAboutARIS αποκαλύπτει σήμερα το τεράστιο ηθικό θέμα που προκύπτει από το γεγονός ότι πέρα του ότι η Φωκίδα είναι η περιοχή καταγωγής του κ. Πανουργιά Παπαιωάννου (πιο συγκεκριμένα το χωριό Γραβιά 20χλμ από την Άμφισσα) το οποίο βεβαίως δεν είναι μεμπτό, υπάρχει και ένα ακόμα εξοργιστικό στοιχείο.

Μέγας επίσημος χορηγός της ΕΠΣ Φωκίδας-που εδρεύει στο 1ο χιλιόμετρο Άμφισσας-Λαμίας- όπου παρατηρητής είναι ο κ. Φλωράκης, είναι η εταιρία του κ. Παπαιωάννου η ΙΝΤΕΡΚΑΤ!!!

Επίσης τα πρωταθλήματα της Ένωσης έχουν πάρει το Όνομα “ΙΝΤΕΡΚΑΤ ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ” και η ΚΕΔ όρισε παρατηρητή από αυτή την ένωση που βλέπει καλό έναν ρέφερι σε ματς που έπαιζε 10-90 υπέρ της Λαμίας!!!

Μπορείτε να δείτε και τις σχετικές φωτογραφίες από το επίσημο σάιτ της ΕΠΣ Φωκίδας, τώρα πριν ακόμα το κατεβάσουν!!! Το θέμα είναι ότι οφείλουν ο κ. Τριτσώνης και ο κ. Κουκουλάκης να μας πουν αν το γνώριζαν και παρόλα αυτά όρισαν τον κ. Φλωράκη σε παιχνίδι ομάδας που ο ιδιοκτήτης της είναι μέγας χορηγός της ένωσης Φωκίδας. Αν όχι πρέπει άμεσα να ενεργήσουν.

Το θέμα είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ και όλοι αντιλαμβάνονται το γιατί, αλλά ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΝΑ ΠΕΝΑΛΝΤΙ ΟΥΡΑΚΟΤΑΓΚΟ ο παρατηρητής το είδε κανονικό σύμφωνα με το πρωινό δημοσίευμα του SDNA.gr.

Άπαντες είναι έκθετοι και θα πρέπει άμεσα η επιτροπή εξομάλυνσης της ΕΠΟ να αντιδράσει και να βάλει ένα τέλος σε όλα αυτά, εκτός αν όλα τα παραπάνω φαίνονται φυσιολογικά ή είναι μέρος της εξυγίανσης στον χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Κατά τα άλλα η ΕΠΣ Φθιώτιδας βγάζει ανακοινώσεις για το…ποδόσφαιρο στην Βόρεια Ελλάδα και οι Αρειανοί σκοτώνοντας μεταξύ τους για το αν είναι καλός ο Καρυπίδης ή ο Κωστένογλου ή αν έχει καλη απόδοση ο ΑΡΗΣ.

Κύριε Δρόσο, κύριε Βρύζα, κύριοι της ΕΠΟ, κύριοι της ΚΕΔ θα παρέμβετε ή θα πράξετε ότι και οι προκάτοχοί σας την εποχή της εγκληματικής;

ΥΓ. Δείτε τα εγκαίνια της εταιρίας στην Γραβιά Φωκίδας με ΥΜΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΧΟΥΝΤΕΣ για τον Πανουργιά Παπαωάννου.

Προτεινόμενα Άρθρα