Μπορούσαν από το πρώτο ημίχρονο

από AllAboutARIS

Κορυφαίος παίκτης του ΑΡΗ ο Παυλίδης, τον ακολούθησε σε απόδοση ο Καπνίδης. Θετικοί Τάτος, Ντούνης και Μπούρμπος.

ΔΙΟΥΔΗΣ: Δεν χρειάστηκε να κάνει την μεγάλη απόκρουση στο ματς αφού οι δυο καλές ευκαιρίες των Χανίων πέρασαν άουτ. Καθάρισε με ευκολία όλες τις σέντρες προς την περιοχή του ενώ και με τα πόδια οι απομακρύνσεις του ήταν καλές στις επιστροφές της μπάλας.

ΤΖΑΝΑΚΑΚΗΣ: Έβγαλε ένα δυναμισμό στο παιχνίδι του που το… πλήρωσε με μια κίτρινη κάρτα. Επιθετικά δεν φάνηκε γιατί είχε το νου του στον πιο επικίνδυνο παίκτης των Χανίων τον Ρούνει.

ΣΟΟΥΖΑ: Ακόμη ένα καλό παιχνίδι από τον πορτογάλο με εξαίρεση τη φάση που κάνει ο Αποστολόπουλος που τσιμπάει την μπάλα από τον παίκτη του ΑΡΗ.  

ΧΑΡΙΤΩΝΙΔΗΣ: Δεν αντιμετώπισε προβλήματα από τον Σταματή. Καθοριστική η προβολή του στη φάση που τραυματίστηκε.

ΜΠΟΥΡΜΠΟΣ: Επέστρεψε στην ενδεκάδα και έκανε καλό ματς με πολλά ανεβάσματα και προσπάθεια για συνεργασίες από την πλευρά του ενώ είχε και ένα πολύ καλό σουτ στο πρώτο ημίχρονο. Αμυντικά δεν είχε προβλήματα.

ΡΟΒΑΣ: Νέο πρόσωπο κι αυτός σε ρόλο αμυντικού χαφ. Ήταν ήρεμος, είχε καθαρό μυαλό και σχεδόν αλάνθαστες μεταβιβάσεις ενώ και αμυντικά βοήθησε στο να μην δεχθεί φάση ο ΑΡΗΣ. Βγήκε γιατί δεν είχε ανάσες αφού δεν έχει πολλά λεπτά στα πόδια του εσχάτως.

ΠΑΥΛΙΔΗΣ:  Ο καλύτερος παίκτης του ΑΡΗ με συνεισφορά σε πολλούς τομείς του παιχνιδιού. Στο πρώτο ημίχρονο που έπαιξε αριστερό εξτρέμ με εντολή να συγκλίνει, «πάτησε» δυο φορές περιοχή και έχασε σημαντικές ευκαιρίες. Στην επανάληψη έπαιξε χαφ, έφτιαξε το πρώτο γκολ και βοήθησε στην κυκλοφορία της μπάλας.

ΠΙΤΟΥ: Ίσως δεν έπρεπε να αγωνιστεί αφού είναι φανερά κουρασμένος. Στο ένα ημίχρονο που αγωνίστηκε φάνηκε μόνο ανασταλτικά και καθόλου στην ανάπτυξη του παιχνιδιού. Χρειάζεται επειγόντως ανάσες.

ΤΑΤΟΣ: Ακόμη και με τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίζει είναι απαραίτητος. Στο πρώτο ημίχρονο έχασε μια καλή ευκαιρία να σκοράρει. Στην επανάληψη μετά το 55΄ ανέβασες στροφές είχε την πρώτη καλή ευκαιρία του ΑΡΗ στο β΄ μέρος ενώ πέτυχε και το δεύτερο γκολ με το πέναλτι κλειδώνοντας το τρίποντο.

ΝΤΟΥΝΗΣ: Είχε διάθεση, πήρε πρωτοβουλίες, κέρδισε αρκετά φάουλ και το πέναλτι με το οποίο έγινε το 0-2. Μπορεί να μην ήταν σήμερα απειλητικός αλλά είχε τουλάχιστον πείσμα και διάθεση να βοηθήσει.

ΙΛΙΤΣ: Ο χειρότερος παίκτης του ΑΡΗ σήμερα. Αναιμικός, με πολλά λάθη, δεν πάτησε καθόλου περιοχή και δεν μπήκε στο πνεύμα του ματς. Έχει όμως ελαφρυντικά αφού δεν τον βοήθησε και ο τρόπος που αγωνίστηκε ο ΑΡΗΣ με μεγάλες μπάλες στο πρώτο ημίχρονο όπως και το μικρό γήπεδο αφού είναι επιθετικός που θέλει χώρο.

ΑΛΛΑΓΕΣ

ΚΑΠΝΙΔΗΣ: Με την είσοδό του ο ΑΡΗΣ έγινε πιο επιθετικός αφού… γέμισε την περιοχή. Όπως και στο παιχνίδι του πρώτου γύρου πέτυχε ένα καθοριστικό γκολ (σήμερα ήταν το πρώτο), είχε δοκάρι στη φάση του πέναλτι.

ΜΑΚΟΥΤΑ: Μπήκε για να πάρει κι αυτός χρόνος και να τον δει ο Κωστένογλου αφού θα χρειαστεί να παίξει κι αυτός. Έχει προσόντα, όχι όμως και ρυθμό.

ΚΑΡΑΜΠΕΛΑΣ: Έπαιξε στο τέλος όταν τα πάντα είχαν κριθεί.

Προτεινόμενα Άρθρα