Στην Λάτσιο για πέντε χρόνια ο Μπαξεβάνος

από AllAboutARIS

Ο 18χρονος Έλληνας στόπερ βρίσκεται από τον περασμένο Σεπτέμβριο στην Ρώμη

Ο Νίκος Μπαξεβάνος, ο οποίος μέχρι το καλοκαίρι αγωνίζονταν στις ακαδημίες του ΑΡΗ, υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο με την Λάτσιο, με την δεύτερη ομάδα της οποίας αγωνίζεται τον Φεβρουάριο.

Συγκεκριμένα, η διοίκηση των «Αετών», μετά από εισήγηση του τεχνικού της ομάδας Νέων του συλλόγου Αντρέα Μπονάτι, προσέφερε επαγγελματικό συμφωνητικό στον 18χρονο άσο που ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στους «κίτρινους».

Παρουσία του υπευθύνου συνεργάτη του ιταλικού συλλόγου Αρμάντο Καλβέρι και των εκπροσώπων του παίκτη Αλέξανδρου Ιωαννίδη-Βόισλαβ Ντράγκοβιτς, ο Μπαξεβάνος υπέγραψε και αμέσως μετά μίλησε αποκλειστικά στο «youngtalents»: «Είναι μεγάλη χαρά για εμένα. Αποτελεί αναγνώριση των κόπων μου. Όμως, η προσπάθεια δε σταματάει εδώ. Θα συνεχίσω να δουλεύω για να αποδείξω στους ανθρώπους της Λάτσιο ότι άξιζα το συγκεκριμένο συμβόλαιο» είπε ο 17χρονος Έλληνας άσος που πήγε στην Ιταλία τον περασμένο Σεπτέμβριο με αρχικά στόχο να εξαντλήσει το 2ετές ημιεπαγγελματικό συμφωνητικό.

Να σημειωθεί ότι ο Έλληνας στόπερ βρίσκεται στην Ρώμη από τον περασμένο Σεπτέμβριο, ωστόσο, δεν είχε δικαίωμα να αγωνιστεί μέχρι τον Φεβρουάριο λόγω ενός θέματος με τα χαρτιά του. Τελικά, το πρόβλημα λύθηκε ο Μπαξεβάνος έκανε ντεμπούτο στο 3-0 επί της Μπρέσια.

Προτεινόμενα Άρθρα