Πάρ’το αλλιώς

από Νίκος Παπαδόπουλος

Απαγορευτική από εδώ και στο εξής η όποια «γκέλα» για τους «κιτρινόμαυρους»

Δέκα αγώνες. Τόσους έχει μπροστά του ο ΑΡΗΣ για να αναστρέψει την κατάσταση στη βαθμολογία, πάντα βάσει και των υπόλοιπων αποτελεσμάτων. Και η νέα -και ίσως τελευταία- αρχή γίνεται στα Χανιά.

Η ήττα στα Τρίκαλα δεν αφήνει κανένα περιθώριο για απώλειες από εδώ και στο εξής για τους «κιτρινόμαυρους», οι οποίοι καλούνται σήμερα να πάρουν πάση θυσία τους τρεις βαθμούς και να περιμένουν απώλεια της Λαμίας στο «Ελ Πάσο» κόντρα στην Καλλιθέα. 

Απουσίες και νέα πρόσωπα

Ο ΑΡΗΣ ταξίδεψε στα Χανιά χωρίς τον τιμωρημένο Στάθη Ταυλαυρίδη και τον τραυματία Ανάκογλου. Ο Κωστένογλου όμως είδε τους Τάτο και Τσουμάνη να προπονούνται κανονικά τις τελευταίες ημέρες, με αποτέλεσμα να βρίσκονται στην αποστολή για τη σημερινή αναμέτρηση. Ο 47χρονος τεχνικός ετοιμάζει αρκετές αλλαγές σε πρόσωπα, αφού αναμένεται να αφήσει εκτός παίκτες όπως οι Καράμπελας και Μιλούνοβιτς.

Η αποστολή του ΑΡΗ: Διούδης, Αναγνωστόπουλος, Ίλιτς, Μιλούνοβιτς, Πίτου Γκαρσία, Ούγκο Σόουζα, Ντάρσι Νέτο, Μακουτά, Τάτος, Ρόβας, Καράμπελας, Τσουμάνης, Ντούνης, Τζανακάκης, Καπνίδης, Παυλίδης, Μπούρμπος, Χαριτωνίδης, Ντόγος.

Χωρίς άγχος και ό,τι βγει για τα Χανιά

Οι Κρητικοί έχουν μία απόσταση οκτώ βαθμών από την επικίνδυνη ζώνη. Μία απόσταση που τους επιτρέπει να προσεγγίσουν το σημερινό παιχνίδι χωρίς άγχος και να παλέψουν για να πάρουν ό,τι καλύτερο μπορέσουν απέναντι σε έναν ΑΡΗ που… καίγεται. Σε αυτή την προσπάθεια, ο Νίκος Παντέλης δεν υπολογίζει στους τραυματίες Βαρούχα, Θεολόγου, στον τιμωρημένο Βασιλείου όπως και στους Τούγλη, Μουδιό και Μέρο. 

Η αποστολή των Χανίων: Αθανασίου, Γεωργίου, Δρίζης, Ζέρης, Τσουκάνης, Μηλιώτης, Δαμιανάκης, Ηρακλής, Αφράτης, Κοζάκης, Φουρλάνος, Λάσκαρης, Ντούμος, Γεωργακόπουλος, Σταματής, Αποστολόπουλος, Βανκεβάι και Καρβούνης.

Προτεινόμενα Άρθρα