Πρώτες σκέψεις και νέοι ρόλοι

από Νίκος Παπαδόπουλος

Οι νέοι ρόλοι που φαίνεται να εξετάζει ο Κωστένογλου για κάποιους παίκτες

Τα Χανιά βρίσκεται σε πρώτο πλάνο από χθες στον ΑΡΗ, ο οποίος ξεκίνησε την προετοιμασία του για το παιχνίδι της ερχόμενης Κυριακής. 

Σε αντίθεση με άλλες φορές, ο Νίκος Κωστένογλου άρχισε σχετικά νωρίς με τις δοκιμές, φανερώνοντας κάποιες από τις πρώτες σκέψεις του στις ασκήσεις τακτικής που έγιναν χθες. Και απ’ ότι φάνηκε τουλάχιστον χθες εξετάζει το ενδεχόμενο νέων αλλαγών στην ενδεκάδα και την ανάθεση διαφορετικών ρόλων σε συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές. 

Πιο συγκεκριμένα ο 47χρονος τεχνικός τσέκαρε τον Τζανακάκη στα χαφ μαζί με τον Ρόβα, την ώρα που ο Παυλίδης δοκιμάστηκε στις πλευρές αντί του Μιλούνοβιτς. Οσον αφορά το κενό του Τάτου, εκεί ο Καβαλιώτης τεχνικός δοκίμασε τον Ίλιτς, με τον Καπνίδη στην κορυφή της επίθεσης. Στην άμυνα ο Χαρτιωνίδης είναι εκείνος που έχει τον πρώτο λόγο για να καλύψει την απουσία του τιμωρημένου Ταυλαρίδη. 

Όλα αυτά βέβαια αποτελούν κάποιες πρώτες σκέψεις του Κωστένογλου, αφού ακολουθούν και οι προπονήσεις των επόμενων ημερών από τις οποίες θα βγουν πιο ασφαλή συμπεράσματα. 

Προτεινόμενα Άρθρα