Το αφήνει πίσω και… βλέπει Χανιά

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ξεκινάει η προετοιμασία των παικτών για το παιχνίδι της Κυριακής

Οι «πληγές» από την ήττα στα Τρίκαλα είναι ακόμα ανοικτές και ο προβληματισμός έκδηλος. Υπάρχει όμως συνέχεια και μάλιστα αρκετά δύσκολη, αρχής γενομένης από τον αγώνα στα Χανιά. 

Η ομάδα επιστρέφει σήμερα στις προπονήσεις και θα αρχίσει να μπαίνει σιγά-σιγά στους ρυθμούς της αναμέτρησης με τους Κρητικούς, εκεί όπου μία «γκέλα» ίσως αποδειχθεί και καταδικαστική. 

Μετά τα όσα είπε στα αποδυτήρια την Κυριακή, ο Νίκος Κωστένογλου αναμένεται να μιλήσει εκ νέου στους ποδοσφαιριστές του – το συνηθίζει άλλωστε- ώστε να μη τους αφήσει να τους… πάρει από κάτω το τελευταίο αποτέλεσμα την ώρα που υπάρχουν ακόμα δέκα ματς. 

Ο Καβαλιώτης τεχνικός λογικά από αύριο θα ξεκινήσει και κάποιες πρώτες δοκιμές, χωρίς να υπολογίζει Τάτο (τραυματίας), Ταυλαρίδη (τιμωρημένος) ενώ παράλληλα καλείται να διαχειριστεί και την κούραση συγκεκριμένων παικτών που είναι αρκετά επιβαρυμένοι από τους συνεχόμενους αγώνες. Οι τελευταίοι δεν αποκλείεται να ακολουθήσουν και ένα πιο συντηρητικό πρόγραμμα μέσα στις επόμενες ημέρες, ώστε να αποφευχθούν τυχόν τραυματισμοί σε ένα αρκετά κρίσιμο σημείο της σεζόν.

Προτεινόμενα Άρθρα