"Διπλό" και προχωράει

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ο ΑΡΗΣ αρχίζει από σήμερα να τακτοποιεί τις… εκκρεμότητες με τους εξ αναβολής αγώνες, με πρώτη αυτήν κόντρα στην ΑΕΛ.

Λίγες ημέρες μετά την πρώτη ήττα της σεζόν, η ομάδα του Άκη Μάντζιου παίζει στο “Αλκαζάρ” (17:15, AllAboutARIS LIVE, Libero 107,4. NS1) ένα ματς το οποίο μπορεί να την επαναφέρει ξανά στην πρώτη δυάδα της βαθμολογίας και παράλληλα θα τον βοηθήσει να εοανέλθει παράλληλα στις νίκες που είχε συνηθίσει το προηγούμενο διάστημα.

Οι “βυσσινί” βρίσκονται ακόμα σε μεταβατικό στάδιο μετά την έλευση του Γιάννη Τάτση, προερχόμενοι από την εντός έδρας ισοπαλία με τον Ατρόμητο το περασμένο Σάββατο (28/11) και με ανάγκη για τους βαθμούς.

ΑΡΗΣ: Η άμεση αντίδραση και οι τραυματίες

Στην περίπτωση του ΑΡΗ, κρίνεται αρκετά καλό ότι έχει ματς μόλις λίγα 24ωρα μετά την πρώτη του ήττα. Το παιχνίδι με την ΑΕΛ κρίνεται ως η καλύτερη ευκαιρία για τους “κιτρινόμαυρους” ώστε να βγάλουν αντίδραση και να επανέλθουν στην πρώτη δυάδα της βαθμολογίας. 

Το ντέρμπι του περασμένου Σαββάτου βέβαια άφησε και αγωνιστικά προβλήματα. Τζέγκο και Μπεναλουάν έμειναν εκτός για να προφυλαχθούν εν όψει Ατρομήτου, χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει ότι ο Άκης Μάντζιος στερείται επιλογών. 

Νέα πρόσωπα είναι οι Μπουσέ, Ντάτκοβιτς και Μπακούτσης.

Η αποστολή του ΑΡΗ: Boucher, Σιαμπάνης, Mateo Garcia, Ganea, Cristian Lopez, Bruno Gama, Bertoglio, Sakic, Mancini, Matilla, Rose, Lucas Sasha, Datkovic, Kace, Xande Silva, Sundgren, Δεληζήσης, Μάνος, Μπαγκαλιάνης, Μπακούτσης.

ΑΕΛ: Η ανάγκη για βαθμούς και οι απουσίες του Τάτση

Ο βαθμός κόντρα στον Ατρόμητο κρίνεται θετικός για τους Θεσσαλούς, όχι όμως και αρκετός στην προσπάθεια που κάνουν για να απομακρυνθούν από την επικίνδυνη ζώνη.

Για τον λόγο αυτό φιλοδοξούν να κάνουν την υπέρβαση παίρνοντας έστω την ισοπαλία σήμερα κόντρα στον ΑΡΗ, κόντρα και στα προβλήματα απουσιών που αντιμετωπίζουν.

Μιχαήλ και Μιλοσάβλιεβιτς τραυματίστηκαν κόντρα στον Ατρόμητο και είναι εκτός ενώ οι Γιουνές και Νικολιάς κρίθηκαν ανέτοιμοι και δεν συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή.

Η αποστολή της ΑΕΛ: Νάγκυ, Μπάγιτς, Ηλιάδης, Μούζεκ, Μπέρτος, Μαϊδανός, Ζίζιτς, Στελιάνο, Αλ Γκαζάλ, Δάκτυλας, Κωστή, Τρούγιτς, Τόρζε, Σπάρβ, Γλυνός, Κουτσιανούλης, Λουφάκης, Ντουρμισάι, Πλατέλλας, Πινακάς, Ζαχαράκης.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Δημήτρης Καραντώνης (Ημαθίας)
ΒΟΗΘΟΙ: Γιώργος Στεφάνης (Καρδίτσας), Κωνσταντίνος Λιόντος (Ηπείρου) 
4ος: Δημήτρης Μαλούτας (Ημαθίας)

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ VAR: Κωνσταντίνος Κοτσάνης (Δράμας)
ΒΟΗΘΟΣ VAR: Δημήτρης Σαμοΐλης (Αθηνών)

Προτεινόμενα Άρθρα