Με το πόδι στο γκάζι

από Νίκος Παπαδόπουλος

Επιτακτική η ανάγκη για τους τρεις βαθμούς μετά και χθεσινή νίκη της Λαμίας

Ο ΑΡΗΣ τις τελευταίες αγωνιστικές έχει πάρει φόρα και μετράει πέντε συνεχόμενες νίκες. Έστω και αν οι περισσότερες από αυτές ήρθαν αρκετά δύσκολα. Το αποτέλεσμα όμως είναι αυτό που μετράει. Οπως μετράει και στη σημερινή αναμέτρηση με τα Τρίκαλα (15:00, AllAboutARIS LIVE, Libero 107,4, ET3) για την 23η αγωνιστική της Stoiximan Football League. 

Οι «κιτρινόμαυροι» δίνουν σήμερα στην έδρα των Θεσσαλών τις πρώτες δυνατές εξετάσεις τους επί εποχής Κωστένογλου, ψάχνοντας το «τρίποντο» που θα τους διατηρήσει σε απόσταση αναπνοής από τη Λαμία.

Όλοι Τρίκαλα

Ο Νίκος Κωστένογλου αιφνιδίασε τους πάντες χθες, αποφασίζοντας να συμπεριλάβει όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές -22 συγκεκριμένα- στην αποστολή που ταξίδεψε χθες το μεσημέρι στην πόλη των Τρικάλων. Εκτός έμειναν οι Τσουμάνης και Ιντζίδη που ταλαιπωρούνται απί ίωση και ο τραυματίας Μπαργκάν. Αντίθετα νέο πρόσωπο είναι ο Τζανακάκης που επιστρέφει από τιμωρία. 

Η αποστολή του ΑΡΗ: Διούδης, Αναγνωστόπουλος, Μαντζάρης, Ίλιτς, Μιλούνοβιτς, Πίτου Γκαρσία, Ούγκο Σόουζα, Ντάρσι Νέτο, Ραούλ Μπράβο, Μακουτά, Τάτος, Ρόβας, Ταυλαρίδης, Καράμπελας, Ντούνης, Τζανακάκης, Ανάκογλου, Καπνίδης, Παυλίδης, Μπούρμπος, Χαριτωνίδης, Ντόγος.

Για το σερί οι Θεσσαλοί

Τα Τρίκαλα αποτελούν αυτή τη στιγμή την πιο φορμαρισμένη ομάδα της Football League, θέλοντας σήμερα να δώσουν συνέχεια στο σερί των έξι συνεχόμενων νικών που μετρούν. Πέραν του τιμωρημένου Στεφάνοβιτς και του τραυματία Νταμάου, ο Περικλής Αμανατίδης δεν αντιμετωπίζει άλλα αγωνιστικά προβλήματα για τη σημερινή αναμέτρηση με τον ΑΡΗ. 

Η αποστολή των Τρικάλων: Αθανασόπουλος, Αποστολίδης, Καρρίκι, Σαρακατσάνος, Σανδραβέλης, Γκόλιας, Λαμπάκης, Βέρτζος, Λεάντρο, Μπαλμπόα, Μουμίν, Αρναρέλλης, Ριζογιάννης, Ρομπέρ, Kουσκουνάς, Γιαννιτσάνης, Μαχαμάτ, Μπαϊκαρά, Παπαδόπουλος. Καμπλιώνης.

Προτεινόμενα Άρθρα