Προσοχή στον "διψήφιο" Τουτζιαράκη

από Κωνσταντίνος Τσίπτσιος

Δώδεκα συνεχόμενα παιχνίδια με διψήφιο αριθμό πόντων για τον Τουτζιαράκη, με "αφετηρία" το παιχνίδι του πρώτου γύρου στο Αλεξάνδρειο

Ιδιαίτερα σημαντικό το αυριανό παιχνίδι για τον ΑΡΗ στην έδρα της Κύμης. Οι “κίτρινοι” θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες και να καθαρίσουν από νωρίς το παιχνίδι στην Χαλκίδα, με τον Δημήτρη Πρίφτη να “κρούει”, για ένα ακόμη παιχνίδι, τον κώδωνα του κινδύνου, όσον αφορά το αμυντικό κομμάτι του παιχνιδιού, στους παίκτες του. 

Ένας από τους καλαθοσφαιριστές της Κύμης, ο οποίος αποτελεί “λίρα εκατό” στο σκοράρισμα για τους γηπεδούχους, είναι ο Σταύρος Τουτζιαράκης, ο οποίος είναι συνεπής στα…ραντεβού του με το αντίπαλο καλάθι και, από το παιχνίδι του πρώτου γύρου, κόντρα στον ΑΡΗ, ολοκληρώνει τις εμφανίσεις του πετυχαίνοντας διψήφιο αριθμό πόντων, σε κάθε παιχνίδι (12 συνεχόμενα), ενώ σε 3 παιχνίδια έχει σημειώσει και  double-double. Σε αυτό το “σερί” του Έλληνα σέντερ το “στοπ” καλείται να βάλει η ομάδα κόντρα στην οποία το ξεκίνησε, ο ΑΡΗΣ. 

Θυμίζουμε πως στο παιχνίδι του πρώτου γύρου, όπου ο ΑΡΗΣ επικράτησε στο Αλεξάνδρειο με 85-72 της Κύμης, ο Τουτζιαράκης ολοκλήρωσε το παιχνίδι σημειώνοντας double-double, με  15 πόντους, με 7/8 δίποντα, μάζεύοντας 12 ριμπάουντ, κόβωντας 4  προσπάθειες των καλαθοσφαιριστών του ΑΡΗ, ενώ συνέβαλε και στο σκοράρισμα των συμπαικτών του μοιράζοντας 3 ασίστ. 

Προτεινόμενα Άρθρα