Μία Ουγγαρέζα, που διέπρεψε στα ελληνικά γήπεδα

από AllAboutARIS

Το Σάββατο ο #ARIS δίνει το τελευταίο του ματς και η Ουγγαρέζα δίνει το τελευταίο παιχνίδι της ζωής της

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του ΑΡΗ δίνει το Σάββατο το τελευταίο της φετινό παιχνίδι κόντρα στην Ελπίδα Αμπελοκήπων, ενώ η Κάταλιν Κις ετοιμάζεται, από την πλευρά της, για τον τελευταίο αγώνα της ζωής της!

Η πολύπειρη αθλήτρια με καταγωγή από την Ουγγαρία, που εντάχθηκε στο δυναμικό των «κίτρινων» τον περασμένο Δεκέμβριο, αποφάσισε να κρεμάσει τα παπούτσια της σε ηλικία 38 ετών! Η Κις έχει διαπρέψει στο ελληνικό πρωτάθλημα με τη φανέλα πολλών ομάδων, όμως, η ζωή τα έφερε έτσι και έμελε να τερματίσει την μεγάλη καριέρα της στον ΑΡΗ.

Η Κις ξεκίνησε την επαγγελματική της καριέρα στο χώρο της πετοσφαίρισης σε ομάδες της χώρας της, φορώντας κατά τη σειρά τη φανέλα των Βέρτες Βολάν (1998-΄99) και ΝΡΚ Νιρεγκιχάζαν (1999-΄02), πέρασε από την ιταλική Πάστα Πριμελούτσι (2001-02) και τη «συμπατριώτισσα», Φουτούρα Αρζίτσιο (2003-΄04), για να μετακομίσει στη Σουηδία και την Κόλμπακ την επόμενη χρονιά, ενώ το 2005 ήρθε για πρώτη φορά στη χώρα μας για λογαριασμό του Ηρακλή Κηφισιάς. Ακολούθησε ο Κτησιφών Παιανίας, όπου αγωνίστηκε για δύο χρόνια, ενώ τη διετία 2008-΄10 αγωνίστηκε με τη φανέλα του Πανιωνίου. Το 2010 μετεγράφη στην ΑΕΚ, με την οποία κατέκτησε τους πρώτους της τίτλους στην Ελλάδα και παρέμεινε μέχρι το 2013.

Στη συνέχεια, μπήκε στη ζωή της ο Ολυμπιακός και φέτος ξεκίνησε τη χρονιά στην Ηλιούπολη, όπου αγωνίστηκε για λίγους μήνες.

Προτεινόμενα Άρθρα