«Φιέστα στο Χαριλάου»

από Κωνσταντίνος Τσίπτσιος

Η Κ17 του ΑΡΗ, έχει εξασφαλίσει και μαθηματικά τον τίτλο της πρωταθλήτριας ομάδας στον ειδικό όμιλο των Νέων της ΕΠΣΜ, με τους δύο εναπομείναντες αγώνες να αποτελούν τυπική διαδικασία

Πιτσιρικάδες που πραγματικά απολαμβάνεις να τους βλέπεις. Καμαρώνεις που δίνουν και την ψυχή τους, όταν φορούν τη φανέλα με τον «Θεό του πολέμου» στο στήθος! Εκείνη η στιγμή είναι που πραγματικά εύχεσαι να πραγματοποιήσουν το όνειρό τους, να γίνουν επαγγελματίες ποδοσφαιριστές και να αποθεωθούν μια μέρα από ένα κατάμεστο Κλεάνθης Βικελίδης.

Η Κ17 του ΑΡΗ, έχει εξασφαλίσει και μαθηματικά τον τίτλο της πρωταθλήτριας ομάδας στον ειδικό όμιλο των Νέων της ΕΠΣΜ, με τους δύο εναπομείναντες αγώνες (σ.σ. Αχιλλέα Περαίας και Π.Α.Ο.Κ.), να αποτελούν τυπική διαδικασία. Η εφημερίδα «ΑΡΗΣ ΕΙΣΑΙ!» συνάντησε τρεις ανθρώπους, που ο καθένας από το δικό του πόστο, συνέβαλλε τα μέγιστα στη φετινή εξαιρετική αγωνιστική παρουσία των «μικρών».

Ο «πρωτεργάτης» της επιτυχίας, προπονητής της ομάδας φέτος, Τάκης Ξανθόπουλος, απόλυτα ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παιδιών, τόνισε αρχικά:
«Τα τμήματα υποδομών βρίσκονται σε πραγματικά καλό δρόμο. Ευελπιστούμε σε μία καλύτερη συνέχεια, διότι η φετινή σεζόν κύλησε όπως ακριβώς την περιμέναμε. Είχε γίνει και μία πολύ καλή δουλειά στα παιδιά από τον Δημήτρη Σίτσα που ήταν πέρσι στην ομάδα, οπότε το έδαφος ήταν προετοιμασμένο εξ΄ αρχής».

Η ΠΑΕ ήταν στο πλευρό σας στο βαθμό που θα περιμένατε;
«Σε ότι χρειαστήκαμε, είτε στο γηπεδικό, είτε στο ρουχισμό ήμασταν καλυμμένοι απόλυτα. Θεωρώ ότι είχαμε μία εξαιρετική συνεργασία. Άλλωστε η επιτυχία μίας ομάδας ξεκινάει από την κορυφή και καταλήγει μέχρι και στον τελευταίο που έβαλε το δικό του μικρό λιθαράκι γι αυτήν».

Κόουτς, από το επίπεδο των ποδοσφαιριστών και τη βελτίωσή τους πόσο ικανοποιημένος είσαι;
«Είναι δεδομένο ότι δεν μπορούν όλα τα παιδιά να προωθηθούν στην Κ19. Υπάρχουν, όμως, κάποιοι ελπιδοφόροι ποδοσφαιριστές που σε συνεργασία με τον κ. Μελισσά θα τους δούμε, θα τους αξιολογήσουμε και εν συνεχεία θα τους δοθεί η ευκαιρία να παίξουν στη δεύτερη ομάδα. Πιστεύω ότι αν προσεχθούν αυτά τα παιδιά σύντομα θα μιλάμε για παίκτες στην πρώτη ομάδα από τις ακαδημίες μας».

«Όνειρο η πρώτη ομάδα»

Ο επιθετικός της Κ17, Οδυσσέας Κοντοπούλης, μίλησε στην εφημερίδα «ΑΡΗΣ ΕΙΣΑΙ!» για τη φετινή σεζόν, εκφράζοντας παράλληλα και τους προσωπικούς του στόχους:
«Νιώθω πολύ χαρούμενος για το φετινό κατόρθωμά μας. Το αξίζαμε πιστεύω γιατί ήμασταν καλύτεροι από κάθε άλλη ομάδα στην κατηγορία. Μας βοήθησε πολύ ο προπονητής μας, που ήταν σε κάθε δύσκολη στιγμή στο πλευρό μας. Οι παίκτες όλοι ήμασταν δεμένοι, φίλοι, χωρίς να έχουμε κανένα πρόβλημα ο ένας με τον άλλον».

Νιώθεις ένα βήμα πιο κοντά στο μεγάλο σου όνειρο;
«Όνειρό μου είναι να παίξω στην πρώτη ομάδα. Το ξέρουμε όλοι ότι θέλει πολλή δουλειά, αλλά ελπίζουμε μία μέρα να τα καταφέρουμε. Είναι μία καλή αρχή αυτή, πάνω στην οποία πρέπει να χτίσουμε».

«Φιέστα στο Χαριλάου»

Το δικό του «ταμείο» για τη φετινή σεζόν της Κ17, επιχείρησε και ο υπεύθυνος των ακαδημιών και παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του συλλόγου, Κώστας Κωνσταντινίδης:
«Απόλυτα ικανοποιημένοι από την πορεία της ομάδας. Προσπαθούμε το τελευταίο ματς να το παίξουμε στο Χαριλάου, για να κάνουμε μία ωραία φιέστα. Όλα κύλησαν ομαλά φέτος, πήραμε από την αρχή την πρωτοπορία στην κούρσα του πρωταθλήματος και την κρατήσαμε μέχρι το τέλος. Ένα μεγάλο μπράβο σε όλα τα παιδιά, τον προπονητή και τους συνεργάτες του».

Προτεινόμενα Άρθρα