Ακάθεκτες συνεχίζουν οι κορασίδες του ΑΡΗ!

από AllAboutARIS

Φόρα… ανηφόρα έχουν πάρει οι "μικρές" του "κιτρινόμαυρου" συλλόγου

Νέα νίκη για τις κορασίδες του γυναικείου ποδοσφαίρου του ΑΡΗ, που ξεπέρασαν και το εμπόδιο του junior τμήματος της Μαλακοπής Πυλαίας με 9-3.

Όπως αναφέρεται στην επίσημη σελίδα του τμήματος στο facebook:

«Οι κορασίδες του ΑΡΗ κέρδισαν με 9-3 το junior του Π.Ο. Μαλακοπής Πυλαίας,με 5 γκολ της Δήμητρας Κρομύδα και με 4 γκολ της Δάφνης Αντωνιάδου, στα πλαίσια της 18ης του πρωταθλήματος Enjoy the game 2016-2017,εγκεκριμένο από την ΕΠΣΜ.

Οι κίτρινες ξεκίνησαν δυνατά τον αγώνα και στο 5’ και το 8’ με δύο γκολ της Δάφνης Αντωνιάδου,με ισάριθμα σουτ, προηγήθηκαν με 2-0.

Στη συνέχεια και με τις κίτρινες να έχουν επιβάλλει το ρυθμό τους, οι αντίπαλοι σε μια οργανωμένη επίθεση στο 12’ μείωσαν το σκορ σε 2-1.

Στο 16’ η Δήμητρα Κρομύδα τελειώνοντας μια όμορφη ομαδική προσπάθεια σούταρε δυνατά από το ύψος της περιοχής και έδωσε προβάδισμα δύο γκολ στις κίτρινες (3-1).

Στο 20’ και πάλι η Δάφνη Αντωνιάδου μετά από κόρνερ της Εριφύλης Γεωργαλά με σουτ από το ύψος της μικρής περιοχής έκανε το 4-1, ενώ στο 22’ οι αντίπαλοι σε μια επίθεση μείωσαν σε 4-2.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι κίτρινες μπήκαν και πάλι δυναμικά και στο 27’ και στο 30’ μετά από ωραία κυκλοφορίας της μπάλας με δύο γκολ της Δήμητρας Κρομμύδα,μετά από σουτ, προηγήθηκαν με 6-2.

Στο 34’ και πάλι η Δάφνη Αντωνιάδου με σουτ από το ύψος της περιοχής ανέβασε το δείκτη του σκορ σε 7-2, όμως, στο 37’ οι αντίπαλοι σε μια αντεπίθεση μείωσαν σε 7-3.

Τέλος, στο 42’ και στο 44’ οι κίτρινες εκμεταλλευόμενες λάθη της αντίπαλης άμυνας με δύο σουτ της Δήμητρας Κρομύδα ανέβασαν το δείκτη του σκορ στο 9-3.

ΑΡΗΣ (Καλογεροπούλου): Κιουρτσή (τερματοφύλακας), Αντωνιάδου, Αϊδινή ,Κούρο, Κρομύδα, Παπανικολάου, Γεωργαλά, Μαχαιρίδου, Μουστάκη».

Προτεινόμενα Άρθρα