Τουλάχιστον τρία νέα πρόσωπα

από Νίκος Παπαδόπουλος

Στην πρωινή προπόνηση του «Κλεάνθης Βικελίδης» οι τελικές δοκιμές του Νίκου Κωστένογλου

Το σημαντικό «διπλό» στη Λέσβο ανήκει στο παρελθόν για τον ΑΡΗ, ο οποίος προετοιμάζεται για την αυριανή αναμέτρηση με τον Πανελευσινιακό. 

Η ομάδα ολοκληρώνει την προετοιμασία της με πρωινή προπόνηση σήμερα στο «Κλεάνθης Βικελίδης», όπου θα φανούν και οι σκέψεις του Νίκου Κωστένογλου για την ενδεκάδα. Μία ενδεκάδα που αναμένεται να έχει τουλάχιστον τρία νέα πρόσωπα. 

Ξεκινώντας από την άμυνα, ο Μπούρμπος θα είναι αυτός που λογικά θα αντικαταστήσει τον τιμωρημενό Τζανακάκη στο δεξί άκρο, με τους Καράμπελα, Σόουζα, Χαριτωνίδη να συμπληρώνουν την τετράδα και τον Διούδη στο τέρμα. 

Η δεύτερη αλλαγή θα είναι στη μεσαία γραμμή, όπου ο Κωστένογλου αναμένεται να επαναφέρει τον Παυλίδη στο αρχικό σχήμα αντί του Ρόβα, μαζί με τον Πίτου Γκαρσία και τον Ανδρέα Τάτο. Τέλος στην επίθεση, ο Μιλούνοβιτς θα καλύψει εκτός απροόπτου το κενό του τραυματία Μπαργκάν στην αριστερή πλευρά, με τον Ντούνη να διατηρείται στη δεξία και τον Ίλιτς στην κορυφή της επίθεσης. Ενα πιθανό σχήμα για το οποίο θα υπάρχει πιο ξεκάθαρη εικόνα μετά το τέλος της πρωινής προπόνησης.

Προτεινόμενα Άρθρα