Κύριε Σιμιτζόγλου, μήπως να διαβάσετε την προκήρυξη; (pic)

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ξεκάθαρος ο κανονισμός, αλλά κάποιοι τα… κουκουλώνουν

Η… σκόνη από το σκάνδαλο της υπόθεσης Ντουρμισάι δεν έχει κάτσει ακόμα και αυτοί που «διοικούν» το ελληνικό ποδόσφαιρο συνεχίζουν να εκτίθενται.

Ο Φιορίν Ντουρμισάι λοιπόν κλήθηκε από τον Αλμπάν Μπούσι στην Εθνική Αλβανίας U-21 για τους φιλικούς αγώνες με την Μολδαβία στις 23 και 27 Μαρτίου. Λίγους μήνες μετά την παρουσία του στην Εθνική Ανδρών της Αλβανίας!

Όσο και αν κάποιοι προσπαθούν να… περάσουν ότι ο ΚΑΠ υπερισχύει, η προκήρυξη είναι ξεκάθαρη. Κάθε ομάδα είναι υποχρεωμένη να χρησιμοποιεί έξι παίκτες που έχουν δικαίωμα στις ελληνικές εθνικές ομάδες. Ο Ντουρμισάι αποτελεί ενεργό μέλος των εθνικών συγκροτημάτων της Αλβανίας και έτσι εκ του αποτελέσματος δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής με την Ελλάδα. Μήπως λοιπόν ο κ. Σιμιτζόγλου θα πρέπει να διαβάσει ξανά την προκήρυξη;

Μετά και από αυτή την εξέλιξη, η δικαστής της πειθαρχικής επιτροπής της Football League, έχει ηθική και επαγγελματική υποχρέωση να δικάσει τις ενστάσεις ΑΡΗ και ΟΦΗ και φυσικά να αποδοθεί η δικαιοσύνη με την τιμωρία της Λαμίας.

Σε κάθε περίπτωση, ο ΑΡΗΣ πρέπει να συνεχίσει να «κυνηγάει» την άνοδο του μέσα στο γήπεδο, αφού έξω από αυτό κάποιοι είναι ικανοί ακόμα και να… φορέσουν την φανέλα της Ελλάδας στον Ντουρμισάι για να περάσει το δικό τους.

Προτεινόμενα Άρθρα