Ακρόαση από τον αθλητικό εισαγγελέα ζήτησαν ΑΡΗΣ, ΟΦΗ

από AllAboutARIS

Οι νομικοί των δύο συλλόγων ζήτησαν να πληροφορηθούν το περιεχόμενο του διαβιβαστικού ερωτήματος, που έχει αποσταλεί στον κ. Σημιτζόγλου

Ακρόαση από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα, κ. Κωνσταντίνο Σιμιτζόγλου, ζήτησαν οι νομικοί τόσο του ΑΡΗ όσο και του ΟΦΗ αναφορικά με την υπόθεση της ένστασης, που κατέθεσαν για τη συμμετοχή του Φιορίν Ντουρμισάι στον αγώνα της Λαμίας με τη Σπάρτη.

Συγκεκριμένα, η πρωτοδίκης της πειθαρχικής επιτροπής της Football League έχει αποστείλει διαβιβαστικό ερώτημα στον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα, ο οποίος είναι αρμόδιος να επιληφθεί της υπόθεσης, γεγονός που προκαλεί πολλά ερωτηματικά στους νομικούς τόσο των «κίτρινων» όσο και των Κρητικών.

Υπενθυμίζεται ότι στην αντίστοιχη περσινή περίπτωση της ένστασης για το ματς Πανελευσινικός-Απόλλων Σμύρνης, ήταν πάλι η ίδια πρωτοδίκης και τότε είχε βασιστεί στον κανονισμό, με αποτέλεσμα να εκδικαστεί κανονικά η υπόθεση και να μην αποσταλεί κανένα διαβιβαστικό στον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα.

Με βάση αυτό, λοιπόν, ΑΡΗΣ και ΟΦΗ ζήτησαν να πληροφορηθούν το περιεχόμενο του διαβιβαστικού ερωτήματος, αλλά δεν έχουν πάρει ακόμα απάντηση.

Ή για την ακρίβεια, η απάντηση που έλαβαν ήταν «δεν έχουμε αντίγραφο!».

Οι δύο ομάδες, λοιπόν, αναμένουν απαντήσεις, με την ελπίδα ότι θ΄ ασκηθεί πειθαρχική δίωξη.

Προτεινόμενα Άρθρα