Πρώτη ευκαιρία

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ντεμπούτο για τον Κωστένογλου στο «Κλεάνθης Βικελίδης»

Το πρώτο… δώρο από τους πρωτοπόρους της Football League ήρθε. Ο Απόλλων Σμύρνης «πέταξε» δύο βαθμούς στο Αίγιο και έτσι έδωσε στον ΑΡΗ μία πρώτη ευκαιρία.

Στη σημερινή αναμέτρηση με τον Κισσαμικό (15:00 AllAboutARIS LIVE, Libero 107,4, ET-3) οι «κιτρινόμαυροι» έχουν τη δυνατότητα να «ψαλιδίσουν» τη διαφορά από τις δύο πρώτες θέσεις στους έξι βαθμούς και να αρχίσουν να δημιουργούν νέα δεδομένα όσον αφορά την άνοδο. Αρκεί φυσικά να πράξουν το αυτονόητο και να πάρουν τους τρεις βαθμούς. 

Απουσίες και αλλαγές

Για μία ακόμη εβδομάδα, ο Νίκος Κωστένογλου είχε να αντιμετωπίσει αρκετά προβλήματα. Ταυλαρίδης και Μιλούνονιβτς είναι τραυματίες ενώ ο Καράμπελας τέθηκε εκτός πλάνων λόγω τιμωρίας. Στον αντίποδα, Ντούνης και Ανάκογλου φώναξαν «παρών» και τέθηκαν στη διάθεση του 47χρονου τεχνικού μετά την απουσία τους στο Αιγίνιο. 

Η αποστολή του ΑΡΗ: Διούδης, Αναγνωστόπουλος, Ίλιτς, Πίτου Γκαρσία, Ούγκο Σόουζα, Νέτο, Μακουτά, Τάτος, Ρόβας, Μπαργκάν, Τσουμάνης, Τζανακάκης, Ντούνης, Ανάκογλου, Καπνίδης, Παυλίδης, Μπούρμπος, Ιντζίδης, Χαριτωνίδης, Ντόγος.

Με νέα πρόσωπα για την υπέρβαση

Ο Κισσαμικός ήρθε στη Θεσσαλονίκη… κουβαλώντας την ήττα από τα Τρίκαλα μεσοβδόμαδα αλλά και το κίνητρο για την υπέρβαση στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Σε σχέση με την αναμέτρηση κόντρα στους Θεσσαλούς, ο Σπύρος Μπαξεβάνος υπολογίζει ξανά στους Λαζαρίδη, Παντελάκη και Τσερκέζο που επιστρέφουν από τιμωρία, όπως και ο Θέος που ήταν τραυματίας.  

Η αποστολή του Κισσαμικού: Λαζαρίδης, Γκέκας, Πολίτης, Τσερκέζος, Μπολάκης, Γιαλούσης, Μπουγαΐδης, Παντελάκης, Ενγκουέμ, Τσοντάκης, Κουρέλλας, Σελινιωτάκης, Γκούμας, Ψιάνος, Τιάγκο Σίλβα, Μαρτίνεθ, Θέος, Μίλιτς, Στογιάνοφ, Νικόλτσης, Μάντζης.

Προτεινόμενα Άρθρα