"Ποιοτικά έχουμε ανάγκη από μία προσθήκη"

από AllAboutARIS

"Πολύ δύσκολο να επιστρέψει ο Σανικίτζε", τόνισε για την επιστροφή του στη δράση

Ο τεχνικός του ΑΡΗ, Δημήτρης Πρίφτης, μίλησε για το νωθρό ξεκίνημα στο σημερινό παιχνίδι, την εξέλιξη του αγώνα, αλλά και το ενδεχόμενο επιστροφής του Σανικίτζε στη δράση.

Αναλυτικά:

«Συγχαρητήρια στη Λευκάδα για τον τρόπο με τον οποίο αγωνίζεται. Μπήκαμε νωθρά στο παιχνίδι από άποψη ενέργειας και αυτό αντικατοπτρίζεται από τους 42 πόντους που έβαλε η Λευκάδα στο πρώτο ημίχρονο. Η εικόνα μας άλλαξε σε ό,τι αφορά την σοβαρότητα και τη συγκέντρωση στο τρίτο δεκάλεπτο, ειδικά στις τρεις πρώτες φάσεις και εκεί η ομάδα έβαλε κάποιες βάσεις για να φτάσουμε τελικά εύκολα στη νίκη. Κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό, υπάρχει μια μικρή μάχη για την τετράδα. Θα συνεχίσουμε να κάνουμε προπόνηση, θα ξεκουραζόμαστε πλέον με τον έναν αγώνα τη εβδομάδα περισσότερο και θα μπορέσουμε να κάνουμε καλύτερη δουλειά με τους τραυματίες».

Για το νωθρό ξεκίνημα: «Είναι μια ενστικτώδης αντίδραση, γιατί όταν παίζεις μ΄ έναν λιγότερο καλό αντίπαλο, αυτό συμβαίνει. Δεν γίνεται ηθελημένα. Θεωρείς ότι είναι πιο εύκολο. Όσο και αν πεις ότι είναι παγίδα ή να μην υποτιμήσουν τον αντίπαλο, αυτά τα παιχνίδια ξέρετε πως είναι… Συν βέβαια το γεγονός ότι είμαστε ομάδα που έχει αστάθειες, τα έχουμε πει πολλές φορές».

Για το αν θα προχωρήσει η ομάδα σε απόκτηση άλλου παίκτη: «Είναι υπό σκέψη γιατί παίζουμε έναν αγώνα την εβδομάδα. Τον χρειαζόμαστε και δεν τον χρειαζόμαστε. Αριθμητικά δεν τον χρειαζόμαστε, αλλά ποιοτικά τον έχουμε ανάγκη».

Για το ενδεχόμενο επιστροφής του Βίκτορ Σανικίτζε: «Πολύ δύσκολο να επιστρέψει ο Σανικίτζε. Δεν μπορεί σ΄ έναν μήνα να είναι ικανός επειδή τρέχει ή κάνει πλάγια βήματα γιατί δεν μπορεί να αντιμετωπίσει το απρόοπτο του αγώνα. Δεν είναι εύκολο, είναι λίγες οι πιθανότητες, εκτός κι αν πάει η χρονιά σε μάκρος…».

Προτεινόμενα Άρθρα