«Ο ΑΡΗΣ έχει ποιότητα και προσωπικότητες, θα μειωθεί η διαφορά»

από AllAboutARIS

«Θα έχει τελείως διαφορετική εικόνα ο ΑΡΗΣ»

Στην εκπομπή του AllAboutARIS on AIR στον Libero 107,4 fm φιλοξενήθηκε ο πρώην παίκτη του ΑΡΗ και νυν του Κισσαμικού, Μαρούδης Μπουγαΐδης ,όπου μίλησε για πολλά σχετικά με τον ίδιο, τον Νίκο Κωστένογλου, αλλά και τον ΑΡΗ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το ότι ο Πανθρακικός αποχώρησε από το πρωτάθλημα:

«Ήταν μια ομάδα που υπήρξα μέλος της για περίπου 1,5 χρόνο. Κάναμε μια πολύ καλή δουλειά το καλοκαίρι, αλλά τα οικονομικά προβλήματα ήταν πάρα πολλά και δεν μπορούσε να αντέξει η ομάδα.

Για τον Κισσαμικό:

«Μου δείξανε εμπιστοσύνη οι άνθρωποι της ομάδας και ήρθα να βάλω και εγώ το δικό μου λιθαράκι για να πετύχει η ομάδα τον στόχο της. Είναι υγιέστατη ομάδα και με το υλικό που έχει πιστεύω δεν αξίζει την θέση που βρίσκεται» .

Για τον αγώνα με την Λαμία:

«Κάναμε πολύ καλές φάσεις και στο τέλος δεν καταφέραμε να πάρουμε τουλάχιστον τον βαθμό. Πιστεύω αξίζαμε τουλάχιστον τον βαθμό απέναντι στην Λαμία» .

Για τον αγώνα με τον ΑΡΗ:

«Ο ΑΡΗΣ έχει ομάδα με δυνατές προσωπικότητες, με τεράστια εμπειρία που ίσως να αδικείται από την βαθμολογική θέση που βρίσκεται. Από την αρχή της σεζόν ο ΑΡΗΣ είναι το φαβορί. Το ματς είναι πολύ δύσκολο, ξέρουμε με ποιον παίζουμε, παρόλα αυτά εμείς έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα και θα εμφανίσουμε τον καλύτερο μας εαυτό» .

Για το πώς περιμένει τον ΑΡΗ:

«Με την αλλαγή προπονητή θα έχει μια τελείως διαφορετική εικόνα η ομάδα και ειδικότερα εντός έδρας. Ελπίζω να είναι ένα όμορφο ματς και να κερδίσει ο καλύτεροςω.

Για τα χαρακτηριστικά του Κωστένογλου με τον οποίο έχει συνεργαστεί στην ΑΕΚ:

«Ασχολήθηκε πάρα πολύ με τα παιδιά της ηλικίας μου τότε, 18-19 χρονών. Είναι ένας άνθρωπος αληθινός που σε κοιτάει στα μάτια και αυτό πιστεύω είναι το πιο θετικό για έναν ποδοσφαιριστή ανεξαρτήτου ηλικίας» .

Για το αν θα μπορέσει να κάνει πολλά την συγκεκριμένη χρονική περίοδο:

«Είναι δύσκολο όταν η ομάδα είναι 8 βαθμούς πίσω, αλλά ο κ.Κωστένογλου μπορεί να μιλήσει στην ψυχολογία των παικτών. Ποιότητα στην ομάδα υπάρχει και αγώνες υπάρχουν ακόμη για να ανατραπεί αυτή η κατάσταση» .

Για το αν μπορεί να καλυφθεί μια τέτοια διαφορά στο πρωτάθλημα της Football League:

«Η αλήθεια είναι ότι το πρωτάθλημα της Football League είναι  τελείως διαφορετικό από την Superleague.Η ποιότητα των ομάδων είναι ανατρεπτική. Μπορεί ο τελευταίος να κερδίσει τον πρώτο, καθώς δεν υπάρχουν τεράστιες διαφορές ανάμεσα στις ομάδες. Το κύριο χαρακτηριστικό της κατηγορίας είναι η δύναμη και αν μια ομάδα είναι ενωμένη μπορεί να καλύψει μια τέτοια διαφορά» .

 Για τον λόγο που Απόλλων Σμύρνης και Λαμία έχουν πάρει τέτοια διαφορά:

«Δεν είμαι αρμόδιος εγώ να πω ποιος έχει μεγαλύτερη ποιότητα. Ο ΑΡΗΣ έχει παίκτες με εμπειρία και ανήκουν στην μεγάλη κατηγορία . Η απώλεια βαθμών του ΑΡΗ σε πολλά παιχνίδια έφτιαξε αυτήν την διαφορά. Ωστόσο και ο Απόλλων και η Λαμία έχουν αξιόλογους παίκτες. Η διαφορά θα μειωθεί πιστεύω και στο τέλος η διαφορά θα είναι στον πόντο» .

Για την πίεση που ίσως νιώθουν οι παίκτες του ΑΡΗ:

«Το βάρος της φανέλας είναι σίγουρα ένα δύσκολο κομμάτι στην ψυχολογία ενός παίκτη. Αλλά είναι ένα συν, ιδιαίτερα όταν παίζεις στην έδρα σου. Δεν νομίζω να είναι αυτός ο λόγος που η ομάδα βρίσκεται σε αυτήν την θέση. Υπάρχουν και αρνητικά και θετικά» .

Για τα συναισθήματα της επιστροφής:

«Γυρνάω σε ένα γήπεδο που έχω υπάρξει και παίκτης και οπαδός. Σε αυτό το γήπεδο έχω περάσει και πολλές χαρές και πολλές στεναχώριες» .

Για το πώς τον επηρέασε στο χειρουργείο του:

«Δεν μπορώ να πω τι θα γινόταν αν δεν είχαν τον τραυματισμό, αλλά ξέρω ότι οι τραυματισμοί είναι πάντα μέσα στο πρόγραμμα ενός ποδοσφαιριστή» .

Προτεινόμενα Άρθρα