Έκοψαν την πίτα τους οι γυναίκες (pics)

από Νίκος Παπαδόπουλος

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε την περασμένη Δευτέρα η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του ΑΡΗ, παρουσία και του προέδρου του ΑΣ Γιάννη Ψηφίδη.

Η ενημέρωση του τμήματος, αναφέρει: «Πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 6/3/2017 στις 21:00 στο Replay Cafe-Bar,στην Πατριάρχου Γρηγορίου Ε’ 30.,σε πολύ όμορφο οικογενειακό κλίμα, η κοπή της Βασιλόπιτας του 2017 για το γυναικείο μπάσκετ του ΑΡΗ.

Στην κοπή της πίτας ήταν παρούσες όλες οι αθλήτριες του ΑΡΗ από τα τμήματα των γυναικών,των νεανίδων και των κορασίδων του ΑΡΗ και οι προπονητές της ομάδας!

Τη γιορτή τίμησε με την παρουσία του ο πρόεδρος του ΑΣ ΑΡΗ, κ. Ιωάννης Ψηφίδης!

Στην εκδήλωση το λόγο πήραν ο γενικός αρχηγός του τμήματος, κ. Άγγελος Πανταζής,και ο πρόεδρος του ΑΣ ΑΡΗ, κ. Ιωάννης Ψηφίδης.

Ο κ. Άγγελος Πανταζής μαζί με τον πρόεδρο του ΑΣ ΑΡΗ,κ. Γιάννη Ψηφίδη έκοψαν την Πρωτοχρονιάτικη Βασιλόπιτα και ευχήθηκαν στα κορίτσια υγεία,ευτυχία και πολλές επιτυχίες με τον ΑΡΗ!

Οι τρεις τυχερές,όσα και τα τμήματα του γυναικείου μπάσκετ, που κέρδισαν το φλουρί ήταν η Εύα Γράψα,η Τάνια Μπερμπέρη και η Μελίνα Κωφοκώτσιου οι οποίες είναι στις κορασίδες του ΑΡΗ και παρέλαβαν και ένα δώρο από τον γενικό αρχηγό του τμήματος,κ Άγγελο Πανταζή!

Ο κ. Άγγελος Πανταζής έδωσε από ένα κίτρινο τριαντάφυλλο σε όλες τις αθλήτριες της ομάδας!

Τέλος,μετά την κοπή ακολούθησε δεξίωση για τα κορίτσια του ΑΡΗ».

Προτεινόμενα Άρθρα